Martina Aitolehti reagoi erodraamaan – ”10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla ohi”

Martina Aitolehti ilmoitti sosiaalisessa mediassa reilu viikko sitten eroavansa kihlatustaan ja lapsensa isästä, Stefan Thermanista 10 vuoden suhteen jälkeen.

Eron jälkeiset tapahtumat olivat kaikkea muuta kuin rauhalliset. Stefan oli juhlinut Hangossa pääsiäisviikonloppuna ja lähtenyt ajamaan sieltä Helsinkiin humalatilastaan huolimatta, jonka seurauksena hänet pysäytettiin ja kiikutettiin poliisiasemalle.

Stefu nähtiin myöhemmin ympäri Helsinkiä Sofia Belórfin kanssa ja fitness-malli kuvattiin lähtemästä väsyneen näköisenä miehen Espoon kämpiltä.

Aitolehti vieraili Vappu Ja Marja Livessä juttelemassa uudesta terveyskirjastaan, mutta keskustelu ei sinne saakka kuitenkaan päässyt, kun naiset alkoivat puimaan Martinan ja Stefanin eroa. Martina kyynelehti suorassa lähetyksessä ja kertoi tilanteen vaikeudesta.

Nyt Martina on päättänyt avata tilannetta viimeisimmässä Instagram-julkaisussaan, jossa hän ilmoittaa, ettei itse lue tilanteesta, mutta juorut kantautuvat korviin ystävien kautta.

— Kaikki ymmärtää, että 10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla kokonaan ohi, varsinkaan kun perheeseen kuuluu lapsia, koiria ja kun elämme poikkeuksellisia aikoja. 10 vuotta on järjettömän pitkä aika ja kyllä sitä kasvaa todella yhteen toisen ihmisen kanssa, kirjoittaa Aitolehti.

— Emme ole palannut yhteen vaikka Hangossa yhdessä olemme olleet. Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä.

View this post on Instagram

Henkilökohtaisesti en lue mitään juoru / keskustelupalstoja, kuitenkin nämä juorut kantautuvat korviini ystävien ja tuttujen kautta. Kaikki ymmärtää että 10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla kokonaan ohi, varsinkaan kun perheeseen kuuluu lapsia, koiria ja kun elämme poikkeuksellisia aikoja. 10 vuotta on järjettömän pitkä aika ja kyllä sitä kasvaa todella yhteen toisen ihmisen kanssa. Ero tuntuu siltä kun raajat revittäisiin irti ( vaikka tästä konkreettisesti ei ole kokemusta 😅). Tämä prosessi ottaa kauan aikaa molemmilta tottua ja toipua. Emme ole palannut yhteen vaikka Hangossa yhdessä olemme olleet. Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä. Ollaan oltu täällä kohta kuusi viikkoa ja vielä about saman verran edessä 😅 Lapsilla on parempi olla täällä nyt tämä poikkeustila. Rakkautta ja rauhaa! Mä itken edelleen ( viimeksi tänään ) ja koitan saada rikkinäisen sydämeni parantumaan ❤️

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täällä.

Lue myös nämä:
MTV: Martina Aitolehti purskahti itkuun suorassa lähetyksessä – ”On tää aika rajua”
Seiska: Sofia Belórf lähti väsähtäneen näköisenä Stefun bilekämpältä – katso kuva!
Seiska: Stefan Therman ajoi kännissä – puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!