Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman seurustelivat vuodesta 2011 vuoteen 2020. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, syyskuussa 2012 syntynyt Isabella-tytär.

Aitolehden ja Thermanin yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli alusta loppuun asti myrskyisä ja sai runsaasti palstatilaa mediassa. Nyt Aitolehti avautuu vihdoin on-off-suhteensa yksityiskohdista Hippo Taatilan kirjoittamassa uutuuskirjassa Martina – taistelija (WSOY).

Kirjasta selviää, että Aitolehti ja Therman tapasivat toisensa viettäessään uuttavuotta Levillä. Tuolloin Aitolehti oli vielä naimisissa Esko Eerikäisen kanssa, mutta pian pari haki avioeroa ja Aitolehti vaihtoi Eerikäisen Thermaniin.

Suhteen alkaessa Aitolehti oli 28-vuotias ja Therman 25-vuotias.

– Stefuhan oli ihan persaukinen silloin vielä. Sehän oli hirveän nuori poika ja asui vielä vanhempiensa luona. Mutta ei se mua haitannut yhtään. Mä kiinnitin huomiota ihan muihin asioihin, Aitolehti kuvailee kirjassa ja kehuu Thermanin sosiaalisia taitoja.

Noin vuosi seurustelun aloittamisen jälkeen Aitolehti tuli raskaaksi. Samaan aikaan Thermanin omaisuus alkoi kertyä, kun hän peri isänsä yrityksen ja perusti samalla oman rakennusbisnekseen ja kiinteistökauppaan erikoistuvan yrityksensä.

– Meidän eka vuosi me oltiin niin kuin paita ja perse, yhteen muuttamisen jälkeen Stefun menojalka alkoi vipattaa. Ja mikäs vipattaessa, kun kotona oli tervepäinen ja tasainen rouva, joka siivosi kämpän ja laittoi ruoat, Aitolehti kertoo.

Seuraavien vuosien aikana Aitolehti keskittyi kodin pyörittämiseen ja oman yritystoimintansa kehittämiseen. Therman rakensi tahollaan omaa uraansa ja vietti vapaa-aikansa bilettäen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pariskunnan yhteiselo oli hyvin värikästä. Välillä he kertoivat julkisuuteen eronneensa, kun taas hetken päästä he ilmoittivat palanneensa jälleen yhteen.

Aitolehti oli huomannut Thermanin muuttuneen rikastumisensa myötä kuin eri ihmiseksi.

– Olisin halunnut sanoa, että on tosi vaarallista rakentaa unelmat materian ja rahan ympärillä. Mä oon ehkä siunattu sillä tavalla, että olin elämäni aikana elänyt joitain vuosia aika vaatimattomasti, maksellut velkoja ja syönyt nuudeleita, Aitolehti pohtii.

– Stefu taas tuli rikkaasta perheestä ja se päätyi tosi yhtäkkiä käsittelemään valtavia summia rahaa. Musta tuntui, että katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Thermanin armoton juhliminen teki Aitolehden levottomaksi.

– Heti meidän muutettua yhteen mä tuijotin oikeasti seuraavan vuoden ajan kaikki yöt kattoa. Kaiken maailman kauhukuvat piirtyi mun mieleen, kun en yhtään tiennyt, missä Stefu viiletti.

– Kun tarpeeksi monta vuotta kului, mä lakkasin välittämästä. Ihan sama, oliko Stefu päivän vai viikon ilmoittamatta kateissa, mä vaan lakkasin kysymästä. Kai siitä jotain johtopäätöksiä saattoi vetää, kun mä en enää välittänyt, enkä voinut vaikuttaa.

Huhtikuussa 2020 Martina Aitolehti lopulta ilmoitti omalla Instagram-tilillään eronneensa Stefan Thermanista. Tällä kertaa ero on ollut toistaiseksi pysyvä.

Lue myös:

Martina Aitolehti avautuu uutuuskirjassa salasuhteestaan Alexei Eremenkon kanssa – ”Se ei hannaillut tippaakaan”

Ensiapuun päätynyt Martina Aitolehti osallistui uuteen triathlon-kilpailuun – näin naisen kävi: ”Toivoin vahvaa ja ehjää kisaa”