Tosi-tv-tähti ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti avautuu Hippo Taatilan kirjoittamassa uutuuskirjassa Martina – taistelija (WSOY) salasuhteestaan jalkapalloilija Alexei Eremenko junioriin. Pariskunnan lyhyeksi jäänyt salasuhde nousi suuren yleisön tietoisuuteen lokakuussa 2004.

Martina kertoo Alexein laittaneen hänelle viestiä pian sen jälkeen, kun hän oli osallistunut Miss Hawaiian Tropic -kauneuskilpailuun. Eremenko oli tuolloin kihloissa pitkäaikaisen elämänkumppaninsa kanssa. Eremenkon suhde ei kuitenkaan estänyt salasuhteen alkamista.

– Lähinnä mä ajattelin, että flirttailu on kivaa, why not, Martina toteaa kirjassa.

Alexei osti suhteen aikana Martinalle lahjaksi muun muassa Victoria’s Secretin tuotteita.

– Ihastuin Alexeissa sen röyhkeään itsevarmuuteen ja pelisilmään. Se ei hannaillut tippaakaan, vaan oli tosi varma otteissaan. Ei mitään anteeksipyytelyä, Martina sanoo.

Alexeilla oli käytössä pr-henkilöitä, jotka kuljettivat Martinan hotellin takaovien ja keittiöiden kautta tapaamaan Alexeita, jotta media tai muut ihmiset eivät huomanneet heidän suhdettaan.

– Alexei tasapainoili tosi hyvin sillä rajalla, että oliko se coolia vai ei. Se saattoi buukata meille huoneen hotellista, jonka viereisessä hotellissa se asui kihlattunsa kanssa.

– Tänä päivänä mä en ikimaailmassa lähtisi tuollaiseen leikkiin mukaan, mutta silloin mä olin nuori ja ajattelin toisin. Ja yhä edelleen mä jollain tapaa ihailen sitä, että parikymppinen jäbä osasi pelata sellaista peliä, Martina kertoo kirjassaan.

Lue myös:

Martina Aitolehden triathlon-suoritus sai karun päätöksen – joutui tiputukseen: “Olo on heikko ja voimaton”

Stefan Thermanin tuore somekäyttäytyminen hämmentää suomalaisia – paljasti itsestään täysin uuden puolen!