Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, on noussut viime päivinä otsikoihin Ilta-Sanomille antamansa haastattelun myötä. Haastattelussa Martina totesi kehopositiivisuusviestin menneen metsään.

– Mielestäni se, että sanotaan, että on ok olla lihava, niin se ei ole ok. Tuossa kohtaa kehopositiivisuusviesti on mennyt metsään, Martina sanoi IS:lle.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Martina kritisoi lihavuutta julkisesti. Big Brother -talossa vuonna 2007 vieraillut kohukaunotar ilmoitti jo tuolloin vihaavansa lihavia ihmisiä.

– Mä vihaan lihavia ihmisiä. Mä vihaan ihmisiä, jotka haisee ja piereskelee ja lihoo, Martina sanoi BB-talossa ollessaan.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

MTV Uutisten julkaisemasta artikkelista käy ilmi, että samaan aikaan talossa ollut Jussi kysyi tuolloin Martinalta, vihaako tämä häntä.

– En, mutta jos sä olisit mun mies, niin vihaisin, kuului Martinan vastaus.

Martina kohahdutti Big Brother -talossa myös toteamalla, että naisen tärkein tehtävä on pitää huolta itsestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Martinan hiljattainen lihavuuskommentti Ilta-Sanomissa on saanut monet julkisuudesta tutut henkilöt ja kehopositiivisuusaktivistit raivon valtaan.

Lue myös:

Martina Aitolehden lihavuuskommentti sai julkkikset raivostumaan – kehopositiivisuusaktivisti Jenny Lehtiseltä väkevä vastaus

Sara Sieppi paljasti lihoneensa 10 kiloa – julkaisi tuoreen alusvaatekuvan ja lähettää tiukat terveiset arvostelijoille

Oho! Helmi Loukasmäki vaihtoi rajusti tyyliä – poseeraa nyt mustissa lateksihousuissa