Menestynyt hyvinvointiyrittäjä ja tv-kasvo Martina Aitolehti vahvisti toukokuun lopussa Iltalehdelle olevansa parisuhteessa tanskalaisen julkkisyrittäjä Jesper Backerin kanssa. Kaksikon seurustelusta oli kiirinyt huhuja jo pitkään, mutta kesti aikansa, että Aitolehti myönsi suhteen medialle.

Instagramin perusteella Aitolehti ja Backer ovat nähneet toisiaan aktiivisesti kuluneiden viikkojen aikana. Toukokuun alkupuolella pariskunta lomaili yhdessä Espanjan lämmössä ja pian aurinkoloman päätyttyä Backer matkusti Aitolehden luokse Suomeen.

Tällä hetkellä Aitolehti vierailee Backerin kotikaupungissa Tanskan Kööpenhaminassa. Aitolehti lensi rakkaansa kainaloon eilen keskiviikkona (1.6.).

Matka kävi ilmi Aitolehden Instagram-tililtä, jonne Aitolehti julkaisi Stories-videon Kööpenhaminan lentokentältä. Videonsa oheen Aitolehti oli lisännyt Backerin Instagram-käyttäjätilin ja sydämen.

Myös Jesper päivitti Stories-osioonsa videon, jossa hän asteli vuorostaan Amsterdamin lentokentällä. Suuntana Jesperillä oli ilmeisesti Kööpenhamina, sillä hän kirjoitti videonsa päälle sydänemojin kera olevansa matkalla Martinan luokse.

Tänään (2.6.) aamupäivällä Martina postasi omalle Instagram-tililleen videon, jossa esittelee kuluneen vuorokauden tapahtumia. Videolla Martina muun muassa lenkkeilee Kööpenhaminan kauniissa merimaisemissa ja laittaa ruokaa yhdessä Jesper-kultansa kanssa.

Julkaisun kuvatekstissä Martina paljasti yllättäen viihtyvänsä paremmin kuin hyvin Kööpenhaminassa. Tämä on paljon sanottu Martinalta, joka on useassa yhteydessä hehkuttanut suuresti kotikaupunkiaan Helsinkiä.

– Köpis, Martina kirjotti sydänemojin kanssa.

– Hassua, mut tää paikka tuntuu kodilta, hän lisäsi.

Voisiko Martinan paljonpuhuva kommentti mahdollisesti kieliä siitä, että nainen suunnittelisi parhaillaan muuttoa rakkaansa luokse Tanskaan?

Näet videon alla tai täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehti vahvisti vihdoin uuden suhteensa Iltalehdelle – hehkuttaa rakkauttaan myös Instagramissa!

Martina Aitolehden Jesper-rakas matkusti Suomeen – pariskunta nautti huippuherkuista luksusravintolassa!