Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Martinan uusi rakas ei tosin ole mikään puhdas pulmunen, vaan mediatietojen mukaan kyseessä on Ruotsissa pitkään asunut irakilaistaustainen mies, jolla on takanaan värikäs rikoshistoria.

Martina ei kuitenkaan ole miehensä rikoksista moksiskaan, vaan tämä odottaa jo innolla vuodenvaihteen viettoa uuden rakkaansa kanssa. Martina on julkaissut Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jonka ohessa hän muun muassa vihjailee uudenvuoden suunnitelmistaan.

– Tänään on monta syytä hymyyn, Martina aloittaa.

Hän listaa kuvatekstiin olevansa iloinen muun muassa Levin reissusta sekä lähestyvästä uudestavuodesta. Kaunotar on kirjoittanut tekstiin ”UV lähestyy ja näen mun” ja lisännyt perään sydänemojin, joka viitannee uuteen mieheen.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Martinan uuden rakkaan huhutaan olleen osallisena Ruotsin kansallismuseoon tehtyyn ryöstöön vuonna 2000. Museosta anastettiin tuolloin kansallisaarteena pidetty Rembrandtin omakuva ja kaksi muuta arvomaalausta.

Martinan rakas jäi myöhemmin FBI:n haaviin, kun taidekauppiaaksi naamioitunut agentti viritti miehelle onnistuneen ansan Kööpenhaminassa. Voit lukea lisää Martinan uuden miehen rikoshistoriasta täältä.

Lue myös:

Seiska: Martina Aitolehden uudella rakkaalla on värikäs rikoshistoria – lankesi FBI:n ansaan

Martina Aitolehti julkaisi kuvan mysteerimiehen kanssa Dubaissa: ”Jumaloin sinua”

Martina Aitolehti julkaisi seksikkään videon: ”Tältä näyttää rakastunut nainen!”