Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, erosi viime keväänä pitkäaikaisesta puolisostaan Stefan Thermanista kolmiodraaman saattelemana. Sittemmin kaunotar on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden, ja Metropoli uutisoikin jo aiemmin tässä kuussa Martinan mysteerimiehestä.

Vain noin viikko mysteerimiesuutisen jälkeen Martina julisti Instagram-tilillään olevansa rakastunut nainen julkaisemansa lomavideon yhteydessä. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

Tuoreen Seiskan tietojen mukaan Martinan herra B:ksi nimittämä mysteerimies ei kuitenkaan ole mikään puhdas pulmunen, sillä tämän menneisyydestä on paljastunut hurja määrä rikoksia.

Lehden tietojen mukaan herra B on 42-vuotias irakilaistaustainen mies, joka on asunut Ruotsissa jo pidemmän aikaa. Hänellä on kaksi nuorempaa veljeä, jotka ovat myös olleet tekemisissä poliisin kanssa.

Seiskan saamien Ruotsin viranomais- ja mediatietojen mukaan herra B veljineen on liitetty muun muassa vuonna 2000 Ruotsin kansallismuseoon tehtyyn ryöstöön. Museosta anastettiin kansallisaarteena pidetty Rembrandtin omakuva sekä kaksi muuta arvokasta maalausta.

Vuosisadan röyhkeimmäksi kuvailtu ryöstö toteutettiin elokuvatyyliin kommandopipot päässä ja aseilla uhaten. Ryövärit sytyttivät autonsa tuleen ja täyttivät kadut teräspiikeillä tarkoituksenaan puhkoa poliisiautojen renkaat. Rosvot pakenivat saaliinsa kera veneellä.

FBI sai herra B:n kiinni

Ruotsin viranomaiset pääsivät Seiskan mukaan pian roistojen jäljelle ja saivat jopa yhden tauluista palautettua. Myös pidätyksiä tehtiin, mutta Martinan herra B ei tuolloin saanut tuomiota.

Rembrandtin arvokasta omakuvaa lähdettiin kuitenkin etsimään jopa Yhdysvaltain FBI:n toimesta. FBI-agentti sai kuin saikin viritettyä onnistuneen ansan Kööpenhaminaan vuonna 2005 tekeytymällä taidekauppiaaksi. Herra B meni lankaan ja salakuljetti arvotaulun hotelliin, jossa kaupat oli määrä tehdä.

Kaupanteon seurauksena sekä herra B että tämän veljet pidätettiin varastetun tavaran hallussapidosta. Veljesten tuomiot kumottiin kuitenkin Ruotsin hovioikeudessa, koska näiden katsottiin toimineen FBI:n ja Ruotsin poliisin ”yllytyksestä”.

Lisää rötöksiä

Aseellinen taideryöstö ei suinkaan ole ainoa rötöstely, johon Martinan mysteerimies on yhdistetty. Seiskan tietojen mukaan herra B:llä on muun muassa tuomiot väärennetyn rahan hallussapidosta, luvattomasta aseesta ja velkariidasta.

Lue myös:

Marika Fingerroos paljastaa, miksi lopetti yhteistyön Martina Aitolehden kanssa: ”Hänen käytöksensä herätti myötähäpeää”

Martina Aitolehti julkaisi kuvan mysteerimiehen kanssa Dubaissa: ”Jumaloin sinua”

Martina Aitolehti julkaisi seksikkään videon: ”Tältä näyttää rakastunut nainen!”

Martina Aitolehti teki sen taas! Järjesti ensin isot juhlat ja lensi heti perään etelän lämpöön