Yksi uudistetun Iholla-ohjelman päätähdistä, hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti on sarjan seitsemännessä jaksossa lähdössä tapaamaan salaperäistä miljonäärirakastaan Ibizalle.

Aitolehden ja hänen uuden kumppaninsa suhde on kuluneen puolen vuoden ajan noussut useita kertoja lehtiotsikoihin. Seiska-lehden tietojen mukaan Aitolehden rakas on irakilaissyntyinen, Ruotsissa pitkään asunut 42-vuotias mies, joka omaa monimutakisen rikostaustan.

Iholla-sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan lähietäisyydeltä Aitolehden valmistautumista aurinkoiselle lemmenlomalleen.

– Pakkausrumba, olen menossa Ibizalle, ja minun pitää näyttää joka päivä helvetin hyvältä. Eli pakkaaminen tulee olemaan vaikeaa, mutta nyt aloitetaan! innostunut Aitolehti toteaa ohjelmassa.

– Huh, miksi minua jännittää? hän pohtii.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti paljastaa nimenneensä mysteerirakkaansa eroottisen Fifty Shades of Grey -romaanin päähenkilön mukaan Mr. Greyksi.

– Ibizalle lähden ruotsalaisen Mr. Greyn kanssa. Olen siis nimennyt hänet Mr. Greyksi, Aitolehti selittää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kun matkalaukku on saatu pakattua valmiiksi, Aitolehti puhuu avoimesti tunteistaan ja odotuksistaan liittyen tulevaan matkaan.

– Minä en ole varmasti koskaan elämässäni kokenut tämmöistä kohtelua. Ja me lähdetään Ibizalle! Minä olen ihan sikavalmis, minä olen ihan superjännittynyt, Aitolehti hehkuttaa hymyillen.

– Minä olen ihan helvetin onnellinen! hän lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iholla-sarja katsottavissa Discovery+-palvelussa.

Lue myös:

Iholla: Martina Aitolehti puhuu rehellisesti rakkaudesta ja unelmistaan – ”Olen valmis ottamaan sen vastaan”

Martina Aitolehti ja mysteerirakas juhlivat vuodenvaihdetta näyttävästi Dubaissa – Katso kuvat!

Martina Aitolehti odottaa innolla tulevaa – vihjailee vuodenvaihteesta rikollisrakkaansa kanssa