Hyvinvointivaikuttaja, yrittäjä ja mediapersoona Martina Aitolehti valmistautuu parhaillaan täyspituista triathlonia varten. Aitolehti avautuu kovasta koitoksestaan tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

Kuluneet kuukaudet ovat olleet Aitolehdelle raskaat. Hänen postauksessaan hän onkin poikkeuksellisen rehellinen viimeaikaisista tuntemuksistaan, jotka eivät ole olleet helppoja.

Aitolehti valmistautuu tulevaan suoritukseensa Saksan Frankfurtissa, jossa kisat järjestetään.

– Ens viikolla painetaan Frankfurtissa pitkää päivää. Edellisestä täysmatkasta on kolme vuotta, kisa vedettiin ääriolosuhteissa Irlannissa ja sijoituin omassa ikäryhmässäni 6. sijalle, Aitolehti aloittaa koskettavan kirjoituksensa.

– Mun jalka leikattiin syyskuussa 2021 ja juoksun aloitin uudelleen tammikuussa 2022. Vastoinkäymisiä on ollut, hän jatkaa avoimena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti kertoo treenanneensa kovaa ja intensiivisesti viimeiset kuusi kuukautta. Jo pelkkä ajatus tästä saa naisen kyyneliin.

– Olen antanut itsestäni kaiken ja vielä vähän päälle (kyyneleet valuu kun tätä kirjoitan). Ajoittain tuntuu ettei mun elämään mahdu triathlonin lisäksi mitään eikä ketään muuta kun lapset ja Nala.

Vaikka Aitolehden arki ei aina ole ruusuilla tanssimista, ottaa hän kaiken kiitollisuudella vastaan.

– Välillä olen niin perkeleen poikki, koska mun harteilla makaa myös suht ison busineksen pyörittäminen, julkisuus ja tietty nuo kaksi teiniä. jotka kunnianhimoisesti myös tekee omaa juttuaan. Siltikään päivääkään en vaihtaisi pois, tämä laji on hieno, haastava ja ihmiset lajin parissa on täyttä timanttia, hän alleviivaa.

– Täällä valmistaudun viimeiseen kovaan yhdistelmään. Teen sen yksin, itseäni tarkasti kuunnellen.

Julkaisunsa lopussa Aitolehti selventää triathlonin täysmatkan koostuvan 3,8 kilometrin mittaisesta uintimatkasta, 180 kilometrin pyörälenkistä ja täyspitkästä maratonjuoksusta.

– Sulle joka epäilet itseäsi elämässä, niin pää pystyyn ja mene ja tee, Aitolehti kiteyttää kannustavasti.

Lue myös:

Martina Aitolehti matkusti Jesper-rakkaansa luokse Tanskaan – yllättävä paljastus: ”Tuntuu kodilta”

Martina Aitolehti vahvisti vihdoin uuden suhteensa Iltalehdelle – hehkuttaa rakkauttaan myös Instagramissa!