Somevaikuttaja ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on viime viikkoina saanut osakseen paljon kritiikkiä matkusteluunsa liittyen. Hän on matkustanut korona-aikana lähes tavalliseen tapaan hallituksen ja viranomaisten suosituksista huolimatta.

Martinan koronavuoden suosikkimatkakohteena vaikuttaa olevan Dubai, jonne hän on tuoreimman Instagram-julkaisunsa perusteella suuntaamassa jälleen tällä viikolla.

– Viimeinen treeniviikko Helsingissä käynnistyy ja loppuviikosta Dubain auringon alle tekemään vikat treenit ennen kisaa ja totuttelemaan lämpöön, hän on kirjoittanut julkaisemansa kuvan oheen.

Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

Discovery+-suoratoistopalvelun Iholla-ohjelmassa Martina on perustellut matkustamistaan muun muassa uuden miesystävänsä tapaamiseen vedoten. Tällä kertaa matkan syynä on ilmeisesti Dubaissa järjestettävä IRONMAN 70.3 -kilpailu, johon Martina on kertonut osallistuvansa.

– 14 päivää ja annan kaikkeni, hän on kirjoittanut muutama päivä sitten julkaisemansa kuvan yhteydessä ja merkinnyt kuvatekstiin myös Ironman-kisatilin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Vaikka moni seuraajista on osoittanut tukensa Martinalle ja tsemppaa tätä kisaa varten, on moni myös kritisoinut tätä matkustamisesta korona-aikana.

– Suomeen tulossa sulkutila ja jotkut vaan matkustelee toiselle puolelle maapalloa, eräs ihmettelee.

– Meinaatko oikeasti lähteä kun Suomeen tulossa täysi sulku, toinen äimistelee.

Martina ei ole vastannut kyselijöille mitään.

Lue myös:

Iholla: Ystävä kritisoi Martina Aitolehden luksusmatkoja – sometähti näpäyttää takaisin: ”Tässä on ihan kyse siitä, että…”

Martina Aitolehti kysyy seuraajiensa mielipidettä eräässä ulkonäköönsä liittyvässä asiassa: ”Tumma vai vaalea?”

Martina Aitolehdeltä rehellinen tunteenpurkaus – ajautui keskelle rankkaa tilannetta: ”Koko elämä on mennyt uusiksi”