Suosittu somevaikuttaja ja Iholla-sarjan tähti Martina Aitolehti julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään rehellisen postauksen, jossa hän avautuu kuluneesta vuodestaan.

Aitolehti myöntää avoimesti joutuneensa viime aikoina käymään läpi hyvin raskaita asioita elämässään. Nyt hän tuntee kuitenkin, että on vihdoin saavuttamassa sisäisen rauhan.

– Mulla on elämässä asiat ihan älyttömän hyvin. Olen lasten kanssa terveitä, meillä on kaunis uusi unelmien koti, työtä riittää ja treeni kulkee paremmin kun pitkään aikaan, olen rakentanut toimivan alustan kaikelle, Martina kirjoittaa.

– Mutta kuten tiedätte, mun koko elämä on mennyt pienessä ajassa uusiksi ja nyt alkuvuodesta olen tietoisesti tehnyt isoa suursiivousta myös omassa mielessä.

Aitolehti erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan, liikemies Stefan Thermanista lähes vuosi sitten, mikä koetteli naista psyykkisesti. Hän jakoi kesällä eroonsa liittyviä tuntemuksiaan avoimesti Iholla-sarjan kuvauksissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Aitolehti on päättänyt jatkaa syvällisten ajatusten purkamista somessa.

– Ensimmäistä kertaa vuosiin olen pysähtynyt OIKEESTI olematta siinä selviytymis modessa (vaikka täältä käsin se ei siltä varmasti näytä). Olen istunut terapiassa, mietiskellyt, juonut viiniä, urheillut, itkenyt, nauranut, laulanut ja tanssinut, Aitolehti kuvailee.

– Olen kohdannut mun tunteet, ajatukset, traumat ja heikkoudet just sellaisena kun ne on ja ollut valmis työstämään niitä. Prosessi on edelleen käynnissä, mutta valoa on jo näkyvissä, hän painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aiemmin Aitolehti yritti välttää kriisejä ja vaikeiden asioiden kohtaamista, mutta nyt hän on oivaltanut haastavien tilanteiden olevan tärkeitä kasvun paikkoja elämässä.

– Kun mun suursiivous päättyy (päättyy kun sen aika on), pystyn aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä ja rakentamaan jotain pysyvää ja äärimmäisen kaunista.

– Elämä ei tosiaan oo mikään helppo laji, mutta ehdottomasti opettelemisen arvoinen, Aitolehti kiteyttää.

Lue myös:

Seiska: Martina Aitolehti ja Stefan Therman ajautuivat sanaharkkaan ravintolassa – Sofia seurasi sivusta

Iholla: Martina Aitolehti kyseenalaistaa suhdettaan mysteerimieheen – ”Voinko jatkaa elämääni näin?”