Edesmenneen mäkihyppylegendan, Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas vieraili hiljattain pienen lapsensa kanssa isänsä kunniaksi pystytetyllä muistomerkillä.

Jyväskylässä sijaitsevaan Hippoksen liikuntapuistoon pystytetty patsas paljastettiin suurelle yleisölle viime viikon keskiviikkona (7.9.).

Eveliina kertoi muistomerkillä vierailustaan omalla Instagram-tilillään. Hän julkaisi tilanteesta koskettavan kuvan, jossa hänen vuoden ikäinen lapsensa istuu patsaan reunalla.

– Pieni ihminen, joka toisti mun perässä muistomerkillä ”pappa”, Eveliina aloittaa koskettavan kirjoituksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eveliina on puhunut julkisuudessa avoimesti hänen vaikeasta isäsuhteestaan. Haasteista huolimatta naista harmittaa, ettei hänen oma lapsensa ehtinyt koskaan tavata vuonna 2019 kuollutta Mattia.

– Vaikka tiedän, että melko varmasti hänen elämäntyylinsä vuoksi hän olisi ollut sulle myös eläessään ventovieras ihminen, eikä läheinen isovanhempi, niin silti harmittaa, että ette ehtineet tavata, Eveliina kiteyttää.

Eveliinan herkkä postaus on kerännyt valtavan määrän huomiota sosiaalisessa mediassa. Myös Matin leski Pia Nykänen on kommentoinut kuvaa.

– Pappa olisi ollut iloinen Ilonasta hänen elämässään, Pia muotoilee.

Lue myös:

Pia Nykäseltä tuohtunut reaktio Matti Nykäsen muistomerkin kiusalliseen mokaan!

Matti Nykäsen muistomerkki ei miellyttänyt Pia-leskeä – antaa karua palautetta: ”Matin elämä ei ollut höyhenenkevyttä”