Huippupika-aituri Annimari Korte avautuu elämänsä rankoista vaiheista Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa.

33-vuotiaan Korteen elämään on mahtunut niin päätä huimaavaa menestystä kuin erittäin vaikeitakin tilanteita, joista yksi tapahtui muutamia vuosia sitten, kun Korte oli tehnyt pitkää työpäivää samanaikaisesti Yle Urheilussa ja Timanttiliigassa.

Väsymys, stressi ja aikaisemmin elämässä tapahtuneet, selvittämättömät asiat painoivat Kortea niin voimakkaasti, että hän romahti totaalisesti isoäitinsä luona kesken perheen joulunvieton.

Jokin satunnainen kommentti oli saanut Korteen tuntemaan itsensä merkityksettömäksi, joten hän otti rauhoittavia lääkkeitä ja lähti ajamaan autolla.

– Itsetuhoiset ajatukset pyörivät mielessäni. Halusin kuolla, Korte toteaa Me Naisille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Korte havahtui ajatuksistaan parinkymmenen ajetun kilometrin jälkeen ja sai paniikkikohtauksen. Hän ajoi auton tien sivuun ja soitti äidilleen.

Hätäkeskuksen työntekijät osasivat onneksi kertoa, ettei rauhoittavien määrä ollut ollut hengenvaarallinen.

Seuraavat päivät olivat Korteelle raskaita, ja hän kertoo maanneensa lapsuudenkodissaan omassa huoneessaan ja itkeneensä tauotta.

– Olisinpa uskaltanut puhua aiemmin, kuinka huono olo minulla oli. En olisi joutunut tuohon tilanteeseen, Korte summaa haastattelussa.

Lue myös:

Annimari Korte avautuu uutuuskirjassaan kuuluisista poikaystävistään – yksi suhteista päättyi erikoisella tavalla: ”Joku olisi voinut nähdä, ettei minulla ollut alusvaatteita”

Annimari Korte kertoo uutuuskirjassaan häntä järkyttäneestä murhatragediasta: ”Koetin esittää normaalia ja pidättelin kyyneleitä”

Katso video! Annimari Korte loikkaa bikinit päällä ja pakarat vilkkuen hankeen: ”Hurja mimmi oot!”