Radiojuontaja Esko Eerikäinen puhuu avoimesti suhde-elämästään tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa.

Eerikäinen on viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä ”sitä oikeaa” ei ole vain sattunut löytymään vierelle. Haastattelussa Eerikäinen kertoo, että osa hänen tapailemistaan naisista on sanonut suoraan jo ennen ensimmäisiä treffejä, että suhteen mahdollinen julkisuus tuntuu liian pelottavalta.

– Ymmärrän sen, mutta tavallaan se myös loukkaa minua, Eerikäinen myöntää Me Naisille.

– Julkisuus on työnikin puolesta iso osa elämääni. Jos toinen ei hyväksy minua sellaisena kuin olen, se on harmi. Myös ex-puolisoni saattaa jo pelkällä nimellään herättää ihmisissä pelkoa, kunnioitusta tai muita tunteita, hän jatkaa.

Eerikäisen myrskyisä avioliitto hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden kanssa oli aikoinaan suuri puheenaihe suomalaisella viihdekentällä. Kaksikko meni naimisiin vuonna 2007 ja erosi reilu kolme vuotta myöhemmin. Heillä on yksi yhteinen tytär, Victoria.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nykyisin ex-pariskunnan välit ovat hyvät, ja Aitolehti ja Eerikäinen ovat aktiivisesti tekemisissä toistensa kanssa. Eerikäisen mukaan hänen ja Aitolehden läheiset välit ovat herättäneet kielteisiä tuntemuksia useissa Eerikäisen tapailukumppaneissa.

– Jotkut tapaamistani naisista eivät ole ymmärtäneet sitä, että olen aika tiiviisti tekemisissä ex-puolisoni kanssa. Epäillään, että vanha suola janottaa, mies paljastaa.

– Heti kun huomaan tuollaisia asioita, hyppään tapailusta veke. Olen kohta viisikymppinen, enkä jaksa mitään ylimääräistä draamaa. Se on turhinta ikinä ja vie vain energiaa, Eerikäinen summaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Esko Eerikäinen avautui helmikuussa 2022 Metropolille suhteestaan Martina Aitolehteen.

– Meillä on todella hyvät välit Martinan kanssa. Keskustelemme usein aika syvällisistäkin asioista ja olemme sivunneet parisuhteisiinkin liittyviä ajatuksia. Martinallakin on kuitenkin päällä omat elämäntilanteensa, Eerikäinen painotti tuolloin.

– Välillä kuittailemme toisillemme asioista ja välillä heitämme läppää. Martina on ollut elämässäni mukana jo parikymmentä vuotta, ja hän tulee ikuisesti olemaan lapseni äiti. Hän on osa perhettä, juontaja kiteytti.

Lue myös:

Esko Eerikäinen paljastaa syyn, miksi ei löydä kumppania vierelleen – Martina Aitolehti edelleen mukana elämässä: ”Hän on osa perhettä”

Esko Eerikäinen julkaisi suru-uutisen – menetti rakkaan perheenjäsenensä: ”Lepää rauhassa”