Helena Koivu, 34, avioitui jääkiekkoilija Mikko Koivun, 37, kanssa vuonna 2014, mutta liitto ajautui kiviselle tielle kaksi vuotta sitten, kun Helena odotti perheen kuopusta.

Omaa reseptikirjaa työstävä kolmen lapsen äiti puhui Me Naiset -lehdelle kuulumisiaan tämän vuoden helmikuussa vireille laitetun avioeron alla.

— Moni on kysynyt, kuinka jaksan yksin kaiken, kun on kolme lasta ja uudet työkuviot. Minusta on parempi, että pysyttelen kiireisenä ja yritän keskittyä positiivisiin asioihin, Helena kertoi.

— Aviokriisi sai minut tavoittelemaan taas omia unelmiani. Olen löytänyt uudelleen itseni, sen vanhan Helenan.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Mikko pelaa NHL-seura Minnesota Wildin kapteenina ja Helena muutti aikoinaan miehensä työn takia Yhdysvaltoihin. Odottaessaan kolmatta lastaan, Helena sai kuulla pettämishuhuista.

— Sydämeni meni palasiksi, Helena kertoi lyhyesti.

Apu tuli terapiasta, sekä sunnuntaisista jumalanpalveluksista. Vihan kierteeseen Helena ei halunnut jäädä – usko asioiden tarkoitukseen on ollut aina kova.

— Ymmärrän nyt, että vaikka kuinka olisi mahtava kumppani ja lapset, elämässä ei ikinä kannata luopua omista unelmista ja omista jutuista. Kaikki alkaa itsestä.

Lähde: Me Naiset

Lue myös nämä:
Jari-Matti Latvalaan yhdistetty missi Kelly Kalonji puhuu suhdehuhuista ensimmäistä kertaa: ”Aika näyttää”

Twerkkaaja Tinze antaa pakaroidensa vilkkua: ”Vähemmän vaatteita ei pitäisi koskaan tarkoittaa vähemmän kunnioitusta”

Huippumalli Kendall Jenner yllättää somessa – kuvassa vilahtaa suomalainen design-esine