Jari-Matti Latvalaan yhdistetty missi Kelly Kalonji puhuu suhdehuhuista ensimmäistä kertaa: ”Aika näyttää”

Turussa aikaisemmin asunut Kelly Kalonji muutti eronsa myötä Helsinkiin, jossa hänellä on kaikki ystävät lähellä.

Uudet tuleet puhaltavat Kellyn elämässä, ja nyt vuoden 2013 Miss Helsinki -kisan voittaja avasi elämäntilannettaan sekä suhde- ja työkuvioitaan Metropolille.

— Ero oli aika helppo, että kyllä me huomattiin molemmat, että kaikki ei ole ihan fine. Ollaan toistemme ystäviä edelleen.

Mikä oli eron syy?

— Mulle kävi siinä aika paljon perheessä juttuja, Kelly viittaa 14-vuotiaan siskonsa kuolemaan.

— Kyllä siinä on käsittelemistä, jotka vaikuttaa vieläkin joka päivä. Mä muutuin niin paljon ja se oli tosi rankka se tilanne, mikä sitten ajoi siihen, että yritän mieluummin yksin käsitellä näitä asioita, Kelly kertoo Metropolille.

”Olemme hyviä ystäviä”

Erosta on nyt vuoden verran aikaa ja deittailu oli pitkään tauolla. Kelly nousi kuitenkin isosti otsikoihin pari viikkoa sitten, kun hänet nähtiin Helsingissä Maisa Torpan ex-miehen ja rallikuskin Jari-Matti Latvalan kanssa.

— Oman naaman päätyminen otsikoihin oli sokki. Ei siihen kyllä koskaan totu, Kelly sanoo, kun kysytään josko suuret otsikot yllättivät.

— Ehkä lähinnä semmoinen, että tällasta se on. Sit kun tutustuu tiettyyn ihmiseen, joka on julkisuudessa, niin tällaista tulee ulos. Pitää kuitenkin silti yrittää nauttia elämästä. Jos joku paparazzi nappaa kuvan, siitä pitää olla välittämättä.

Koetko, että joudut salaamaan deittailusi ja parisuhteesi?

— Koen. Täytyy pitää matalaa profiilia ja suojata sitä suhdetta. Onneksi ympärilläni on läheisiä missiystäviä, jotka eivät puhu asioistani, enkä minäkään puhu heidän. Asioita ei voi kuitenkaan loputtomiin salata julkisuuden henkilönä.

Oliko Jari-Matin kanssa vaan treffit vai jotain muuta?

— Mä sanon vaan näin, että ihmisillä on oikeus tutustua uusiin ihmisiin ja mennä treffeille. Koen olevani kuitenkin edelleen sinkku. En tiedä, olenko vielä valmis uuteen suhteeseen.

Millaiset välit sinulla on Jari-Matin kanssa?

— Voi sanoa, että olemme hyviä ystäviä. Aika näyttää aina, mitä tapahtuu.

Kelly ei halua avata sitä, miten hän on Jari-Mattiin tutustunut. Hän sanoo elävänsä nyt sellaista vaihetta, että hän nauttii täysillä jokaisesta päivästä. Eron, surun ja menetyksen alla kasvanut nainen odottaa innolla tulevaa.

Uudenlaiset missikisat työn alla

Kelly on uurastanut kovasti afrosuomalaisille suunnattujen missikisojen eteen. Itsekin nuorena syrjintää kokenut Kelly sanoo huomanneensa, että vuodesta vuoteen missikisoihin on valittu enemmän vaaleita naisia.

Näin ollen hän kokee ettei tummaihoiset välttämättä uskalla hakea tai koe oloaan tervetulleeksi, jonka vuoksi idea tähän kisaan lähti.

— Kun nollasta aloittanut, ei ole ollut ihan helppoa, mutta kun on hyvä tiimi, niin tästä se lähtee.

— Haluan tuoda jotakin uutta ja yhdistää tätä yhteiskuntaa. Haluan että me voidaan olla yhtä, Kelly painottaa.

Oletko julkisuudessa kokenut rasismia tai syrjintää?

— Silloin kun mä voitin Miss Helsingin, niin tuntemattomilta tuli viestejä ja sellaista haukkumista. Se oli ihan kauheeta, mutta sen jälkeen ei ole kauheasti tullut.

Lue myös nämä:
Jari-Matti Latavala avautuu televisiossa miljoonaomaisuutensa ulosmittauksesta: ”Todella epäreilua”

Jari-Matti Latvalaan yhdistetty Kelly Kalonji poseeraa kuumissa kuvissa – perusti täysin uudenlaisen missikilpailun

Stefan Therman julkaisi herkän kuvan Sofia Belórfin kanssa lemmenlomalta: ”Rakastan sinua”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.