Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 39, ja ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38, ovat eronneet. Martina kertoo Me Naisten haastattelussa, että parisuhde päättyi loppuvuodesta vajaan vuoden seurustelun jälkeen.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus. Vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina myöntää Me Naisille.

Hän sanoo olevansa herkkä kuuntelemaan itseään ja fiiliksiään. Jos parisuhteessa ei ole oikeanlainen fiilis tai energiat eivät kohtaa hän toimii heti ja lisää, ettei tarvitse suhdetta vain siksi, että yksinolo olisi inhottavaa.

– Omille tuntemuksilleen pitää olla uskollinen. Ajattelen, että jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop. Yksinolo ei ole mikään paniikin tai ahdistuksen aihe, minulla ei ole kerta kaikkiaan kiire mihinkään.

Martinan mukaan hänen on nyt tärkeää keskittää huomionsa tyttäriinsä Victoriaan ja Isabellaan.

– Meidän kodissamme on nyt hyvä energia. Tunnen, että tämä elämänvaihe on tosi terveellinen tila myös minulle, Martina kuvailee ja kertoo, että haluaa nyt rauhassa pohtia mitä toivoo kumppanilta tai parisuhteelta.

Hän uskoo, että hyvä suhde perustuu aitoon tasaveroisuuteen.

– En halua enää sellaista, että kumpikaan rakentaa identiteettiään tai onnellisuuttaan toisen varaan. Ne pitää ensin löytää itsestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen jälleen keskellä erohuhuja – Aitolehti poisti parin yhteiskuvat somesta!

Martina Aitolehti matkusti Lontooseen – hehkuttaa reissuaan: ”Ihmiset elävät joka solulla”