Suomalaisten rakastama näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi kertoo Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa menettäneensä Yhdysvalloissa kaikki rahansa.

Leppilampi lähti vuosia sitten ex-vaimonsa Emilia Vuorisalmen ja pariskunnan lapsen Lilian kanssa Yhdysvaltoihin, jossa hän yritti saada kansainvälistä menestystä näyttelijänuralleen. Leppilampi kieltäytyi kaikista työtarjouksista Suomessa ja pisti kaiken peliin Hollywoodissa.

Läpimurtoa ei kuitenkaan koskaan tullut.

– Homma tyssäsi, kun rahat loppuivat. Samaan aikaan avioliitto alkoi tulla tiensä päähän ja tyttäreni Lilia lähestyä kouluikää, Leppilampi toteaa Me Naisille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta Emilia lähti Lilian kanssa Suomeen ja Mikko jäi kaverinsa sohvalle nukkumaan. Hän joutui turvautumaan kiusalliseen ratkaisuun:

– Soitin nolona veljelleni: älä kerro kenellekään, mutta nyt on tilanne päällä. Rahani ovat loppu, korttini eivät kelpaa, en saa edes kahtakymppiä seinästä. Voitko ostaa minulle lentoliput kotiin?

Kotona Suomessa Leppilampi sai 30 000 euron starttilainan, jonka varassa hän alkoi rakentamaan elämäänsä uudelleen.

– Monet ovet olivat sulkeutuneet ja tarjoukset, joihin olin vastannut kieltävästi, menneet muille. Maksoin jenkkivuosista kalliin hinnan, Mikko summaa.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

MTV: Mikko Leppilampi teki shokki-ilmoituksen: ”En koe, että minulla on hirveästi enempää annettavaa”

Emilia Vuorisalmi kommentoi suorassa lähetyksessä äitinsä kuolemaa – myös Mikko Leppilampi muisteli syöpään menehtynyttä entistä anoppiaan