Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti ja hänen aviopuolisonsa, kiekkolegenda Jere Karalahti ovat kokeneet suhteessaan paljon vastoinkäymisiä. Nanna avautuu Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa vuonna 2017 tapahtuneesta kriisistä, jolloin pari vietti muutaman kuukauden asumuserossa.

Nannan mukaan pariskunnalla kesti aluksi tottua siihen, että he ovat monella tapaa hyvin erilaisia ihmisiä. Vuosien saatossa ymmärrys toista kohtaan on kuitenkin kasvanut.

– Nyt ymmärrämme toistemme lähtökohtia ja pystymme kompromisseihin, Nanna kuvailee Me Naisille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karalahtien suhde on vaatinut paljon työtä. Tällä hetkellä kaksikolla menee hyvin, mutta tähän pisteeseen ei olla päästy yhdessä yössä.

– Toimiva suhde ei ole tullut ilmaiseksi, vaan se on vaatinut hurjan määrän työtä ja itsetutkiskelua molemmilta, nainen painottaa.

Nanna ja Jere Karalahti menivät naimisiin elokuussa 2015. Heillä on kaksi yhteistä lasta, toukokuussa 2016 syntynyt poika Jax ja heinäkuussa 2018 syntynyt tytär Alexia.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Me Naiset: Nanna Karalahti avoimena saamastaan diagnoosista – ”Jere on ollut suuri tuki”

Tästä syystä Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti eivät jatka Fitnesspäiväkirja-ohjelmassa: ”Olisi näyttänyt aika leimiltä”