Laulajana tunnettu Ilta, eli Ilta Funch tapasi viime kesänä poikaystävänsä ja tulevan aviomiehensä, Troy Silvan, jonka kanssa suhde on edennyt hyvin nopeasti. Pariskunta alkoi seurustelemaan syksyllä ja jo vuodenvaihteessa he menivät kihloihin.

Me Naisten tuoreessa haastattelussa Ilta avautuu suhteestaan ja vastaa kysymyksiin rakkauteen liittyvissä asioissa. Hän kertoo muun muassa oman näkemyksensä pettämiseen.

– Tämä voi kuulostaa radikaalilta, mutta olemme Troyn kanssa pohtineet, että onko järkevää, että että on paljon vastakkaisen sukupuolen kavereita, jotka eivät ole myös puolison kavereita. Minun poikapuoliset kaverini ja hänen tyttökaverinsa eivät ole mikään ongelma, mutta olemme sitä mieltä, että tätä kysymystä on hyvä miettiä, Ilta selventää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Baarin Ilta ei omien sanojensa mukaan halua enää mennä ilman Troyta. Nainen perustelee asiaa sillä, että hän haluaa suojella suhdettaan.

– En edes tahtoisi, koska mitä minä tekisin siellä ilman häntä? hän pohtii.

Illan mielestä pettämiseksi lasketaan jo pelkät ajatukset.

– Olen oikeasti aika radikaali, ja minun mielestäni pettämisen raja menee jo ajatuksissa, Ilta kuvailee.

– En ole ajatellut ketään muuta, eikä Troy ole ajatellut ketään muuta. Tuntuisi todella kaukaiselta, että oma mieli edes menisi sellaiseen, hän täydentää.

Lue myös:

Laulaja Ilta julkaisi upeita yhteiskuvia tuoreen kihlattunsa kanssa: ”Suosikkihenkilöni koko maailmassa”

TIS-Vilma avautuu eron jälkeisistä tuntemuksistaan: ”Asioiden hyväksyminen oli kova paikka”

Aku Hirviniemi julkaisi arveluttavan videon Sonja-rakkaansa vessapuuhista: ”Mitä ihmettä?”