Temptation Island Suomesta tuttu Vilma Karjalainen järjesti viime maanantaina seuraajilleen Instagram-tilillään live-lähetyksen, jossa vastaili seuraajiensa kysymyksiin ja kertoi muuttuneesta arjestaan.

Vilma paljasti viime viikolla eronneensa kihlatustaan Juuso Lehmusvyörystä. Heillä on viime vuoden toukokuussa syntynyt pieni Nella-tytär, jonka kanssa Vilma jäi parin yhteiseen rivitaloasuntoon asumaan.

– Asunnon vuokra on ihan jäätävän suuri, mutta saan suunnilleen Juuson osuuden verran tukia, joten pärjään ihan ok, Vilma paljastaa.

Kaikesta huolimatta Vilmalle kuluu hyvää, vaikka luonnollisesti häiden peruuntuminen harmittaa. Mutta asialla on myös kääntöpuolensa.

– Haluan mennä naimisiin vain kerran, Vilma sanoo topakasti.

– Enemmänkin asioiden hyväksyminen oli aika kova paikka ja siinä kesti. Koen, että tietynlainen paine on lähtenyt pois eropäätöksen myötä ja olo tuntuu kevyemmältä, vaikka pyöritänkin arkea yksin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vilmalta kysyttiin Instagramin livelähetyksessä, voisiko hän antaa Juusolle vielä mahdollisuuden ja jatkaa suhdetta.

– Sillä ei ole mitään merkitystä, koska hän ei edes halua nähdä minun ajatustani tästä asiasta. En voi antaa mahdollisuutta ihmiselle, joka ei näe mun ajatuksia, Vilma vastaa.

– Olen tehnyt sen päätöksen, että olen tänä vuonna yksin, vaikka kuka kävelisi mun eteen. Haluan keskittyä vain minuun ja Nellaan.

Yksi asia joka vaikutti vahvasti Vilman päätökseen erota oli se, minkälaisen parisuhteen mallin hän olisi tarjonnut tyttärelleen, jos parisuhde Juuson kanssa olisi jatkunut entisellään.

– En kokenut itsekään olevani suhteessamme paras mahdollinen versio itsestäni.

Tulevaisuudelta Vilma odottaa eniten tasapainoista, positiivista ja mukavaa arkea, jossa myös Juuso olisi vahvasti mukana Nellan isänä.

Lue myös:

Temppareista tuttu Juuso Lehmusvyöry puhuu ensimmäistä kertaa yllätyserostaan: ”En olisi halunnut erota, mutta Vilma päätti näin”

Lapsen saanut Temptation Island -pariskunta Vilma ja Juuso erosivat: ”Minulla on painavat syyt päätökseen”