Juontaja Veronica Verho avautuu suhteestaan Sohvaperunat-sarjasta tuttuun Juhani Koskiseen Me Naiset -lehden haastattelussa. Pariskunta on ollut yhdessä kaksi vuotta. He olivat pitkään hyviä ystäviä ennen kuin alkoivat seurustella.

Veronica oli aina unelmoinut, että voisi seurustella parhaan ystävänsä kanssa. Ajatus kuitenkin pelotti häntä, kun Juhani tuli kohdalle.

– Pelkäsin sitä, että Juhani lähtee. Vetäydyin riitatilanteissakin kuoreeni, kun ajattelin, että kohta se kuitenkin jättää minut, Veronica kertoo lehdelle.

Hän avautuu lehdelle myös päättyneistä parisuhteista. Hän eli ennen Juhanin tapaamista parisuhteessa JVG-duon VilleGallen kanssa.

Veronica ei puhu kuitenkaan haastattelussa VilleGallesta nimellä. Hän kertoo suhteen päättyneen ennen koronapandemian alkamista.

TAUSTAA: Seiska: VilleGalle ja Veronica Verho – yllätysero!

– Muistan, kun ajoin töistä kotiin ja itkin niin paljon, että oli pakko pysähtyä. En nähnyt enää eteeni, enkä pystynyt edes lähettämään ystävälleni ääniviestiä itkultani. Huusin autossa niin kovaa kuin keuhkoista lähti, Veronica kertoo lehdelle.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Veronica Verhoa odotti joululoman jälkeen kotona melkoinen yllätys: ”Nyt on hel*etti irti!”

Veronica Verho juhli itsenäisyyspäivää rohkeassa asussa