Herttuatar Meghanin luksutuotteisiin keskittynyt yritys American Riviera Orchard on julkistanut kaksi uutta tuotetta, uutisoi brittiläinen Mirror-lehti.

Yllättäen Meghan päätti julkistaa tiedon uusista tuotteista juuri lauantaina, samana päivänä, kun Britanniassa vietettiin Trooping the Colouria, kuningas Charlesin virallista syntymäpäiväjuhlaa.

Tähän mennessä Meghanin yritys in viettänyt hiljaiseloa. Brändiltä on aiemmin nähty vain yksi tuote: mansikkahillo. Hillo ei edes tullut julkiseen myyntiin, vaan sitä jaettiin Meghanin tutuille, jotka puolestaan esittelivät tuotetta somessa.

Nyt prinssi Harryn ystävä, Nacho Figueras, on julkaissut Instagram-tilillään kuvat kahdesta uudesta American Riviera Orchardin tuotteesta.

Meghan tuntuu mieltyneen hilloihin, sillä toinen tuote on jälleen hilloa, tällä kertaa vadelmista. Toinen tuote on puolestaan koirankeksejä.

Vadelmahillopurkissa on etiketissä merkintä ”2 of 2”, joka viittaa siihen, että hilloa on valmistettu vaivaiset kaksi purkillista. Samanlaisen merkinnän mukaan mansikkahilloja valmistettiin aikanaan viidenkymmenen kappaleen erä.

Lauantaina järjestetty Trooping the Colour oli tänä vuonna poikkeuksellisen mediahuomion kohteena, sillä syöpään sairastunut prinsessa Catherine edusti ensimmäistä kertaa julkisesti puoleen vuoteen.

Meghania ja Harrya ei kutsuttu juhlallisuuksiin tänäkään vuonna

Lähde: Iltalehti