Menikö Jenni Vartiainen kihloihin? Kultasormus kimalsi vasemmassa nimettömässä kiitospäivän aterialla

Laulaja Jenni Vartiainen, 37, asuu tällä hetkellä perheensä kanssa New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Amerikkalaisiin perinteisiin kuuluu kiitospäivän vietto, joka ajoittuu joka vuosi marraskuun viimeiselle torstaille.

Tänä vuonna kiitospäivää vietettiin 26. marraskuuta, ja juhlapäivän illallista nautittiin myös Vartiaisen kotona. Laulajakaunotar onkin julkaissut Instagram-tilillään kuvan perheensä kiitospäivän aterialta. Kuvassa hän poseeraa kalkkunahattu päässään.

Kuvaa katsoessa huomio ei kuitenkaan kiinnity hauskan hatun jälkeen pöydän antimiin tai upeisiin koristeisiin, vaan Vartiaisen vasemmassa nimettömässä kimaltelevaan kultasormukseen. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Upea sormus ei jää keneltäkään huomaamatta, joten vaikuttaa vahvasti siltä, että laulaja on kihlautunut Sami-puolisonsa kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä parin vuoden ajan ja heillä on syksyllä 2019 syntynyt lapsi.

Lue myös:

Jenni Vartiainen julkaisi harvinaisen lapsuuskuvan ja tärkeän kannanoton: ”Toivo tulevasta ja unelmointi on mahdollista”

Jenni Vartiainen vietti ensimmäistä äitienpäiväänsä koronakriisin keskellä New Yorkissa – julkaisi pysäyttävän kuvan

Jenni Vartiainen julkaisi upean nostalgisen kuvan vuosien takaa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.