Jenni Vartiainen julkaisi harvinaisen lapsuuskuvan ja tärkeän kannanoton: ”Toivo tulevasta ja unelmointi on mahdollista”

Laulaja Jenni Vartiainen, 37, julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvan lapsuudestaan sekä tärkeän kirjoituksen lasten oikeuksista.

Kuvassa hän poseeraa kameralle iloisesti hymyillen. Kaulaan ja korviin pikku-Jenni on ripustanut söpöt vaaleanpunaiset korut.

– Terveisiä New Yorkista! 20.11.1989 täällä hyväksyttiin YK:n lapsen oikeuksien yleissopimus – maailman laajimmin ratifioitu ihmisoikeussopimus! Olin silloin kuusivuotias, joka unelmoi olevansa Sabrina, Vartiainen kirjoittaa ja viittaa 80-luvulla suosittuun italialaiseen laulajaan Sabrina Salernoon.

Vartiainen asuu nykyään New Yorkissa yhdessä liikemieskumppaninsa kanssa. Pari sai lokakuussa 2019 yhteisen lapsen.

– Elän nyt maassa, Yhdysvalloissa, joka surullista kyllä, ei ole ratifioinut tätä sopimusta. Onneksi 196 muuta maata on.

– Tänä vuonna teemana on Lapsen oikeus tulevaisuuteen. Jokaisen lapsen täytyy uskaltaa unelmoida! On pandemiat ja kaikki kamala, mutta on luotava lähtökohdat, että toivo tulevasta ja unelmointi on mahdollista. Joskus olin pieni, sitten iso, sama kuitenkin, Vartiainen kirjoittaa koskettavasti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vartiainen tuli tunnetuksi Popstars-televisio-ohjelmassa vuonna 2002 perustetun Gimmel-yhtyeen jäsenenä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 2007 ja on sen jälkeen julkaissut yhteensä neljä albumia sekä voittanut uransa aikana peräti yhdeksän Emma-palkintoa. Vartiainen on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista.

Lue myös:

Jenni Vartiainen vietti ensimmäistä äitienpäiväänsä koronakriisin keskellä New Yorkissa – julkaisi pysäyttävän kuvan

Jenni Vartiainen julkaisi upean nostalgisen kuvan vuosien takaa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.