Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä, yrittäjä ja perheenäiti Mia Ehrnrooth tapasi hiljattain Salkkarit-kollegansa Axel Milliamin kanssa Kauniit ja rohkeat -ohjelman näyttelijätähtiä.

Tapaaminen järjestettiin Zoomissa, ja Kaunareista paikalla olivat Jacqueline Wood, joka esittää Steffy Forresteria sekä Darin Brooks, joka vetää Wyatt Spencerin roolin.

– Se oli ihan sairaan hauskaa! Oli niin makeeta päästä tapaamaan kansainvälisiä tähtiä, Ehrnrooth hehkuttaa Metropolille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ehrnroothin mukaan oli kiinnostavaa kuulla, millaisia Woodin ja Brooksin arkiviikot ovat. Usein ajatellaan, että Hollywood-starojen elämä olisi pelkkää shampanjan siemailemista ja luksusta, mutta todellisuus taitaa silti olla toinen.

– Kollegoiden kanssa jutustellessa hypähtää keskustelu usein siihen, kuinka yhdistää työ, vapaa-aika ja perhe-elämä. Ilmeisesti myös kuuluisat maailmantähdet painivat näiden samojen pulmien kanssa, Ehrnrooth toteaa.

– Heilläkin on sama perhearki kuin meillä ja välillä aamukahvit rinnuksilla. Siitä perussekoilusta ei pääse näemmä kukaan irti, vaikka kuinka Hollywoodissa asustaisikin, näyttelijä nauraa.

– Ihana tietää, että ei ole yksin tässä sopassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mia Ehrnroothilla on kaksi lasta miehensä Joel Roosin kanssa.

Näyttelijäntöiden lisäksi Ehrnrooth pyörittää omaa Aim by Mia -nimistä start-up-yritystään, joka tähtää kansainvälisille muotimarkkinoille luksussukillaan ja design-kasvomaskeillaan.

Lue myös:

Huh, mikä kohtaaminen! Salatut elämät -tähdet ja Kauniit ja rohkeat -näyttelijät tapasivat toisensa

IL: Salkkarit-näyttelijä Mia Ehrnroothin Tiktok-video viraaliksi – suosio yllätti: ”Minusta on kiva repiä huumoria perhearjesta”