IL: Salkkarit-näyttelijä Mia Ehrnroothin Tiktok-video viraaliksi – suosio yllätti: ”Minusta on kiva repiä huumoria perhearjesta”

Yrittäjä ja Salatut elämät -sarjan näyttelijä Mia Ehrnrooth, 34, julkaisee säännöllisesti Tiktok-palvelussa videoita arjestaan kahden lapsen äitinä. Yksi Ehrnroothin julkaisemista videoista on noussut yllättäen supersuosioon ja sitä on katsottu jo huimat 4,2 miljoonaa kertaa.

Videolla Ehrnrooth kuvailee varsin arkista ja monelle äidille tuttua tilannetta.

– Eräänä päivänä mieheni teki suurimman virheen ikinä. Hän tuli kotiin, katsoi minua ja kysyi, että olenko vielä pyjama päällä, hän kertoo videolla.

Kysymyksen sijaan  päivästä selvinneelle äidille olisi pitänyt antaa mielummin kiitosta.

– Näetkö kaksi lastasi? He hengittävät yhä. Sano kiitos!

@aimbymia

Family life 💁🏼‍♀️ #momsoftiktok #marriedlife #toddler #parents #salkkarit

♬ Say Im Pretty_Maryellen Hooper – janeybmiller

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ehrnrooth kertoo Iltalehdelle halunneensa tanssivideoiden sijaan kokeilla arkisten, mutta pilke silmäkulmassa kuvattujen videoiden jakamista Tiktokissa. Hän myöntää yllättyneensä videon hurjista katseluluvuista.

– Olin tosi yllättynyt! Halusin kokeilla, että olenko ihmisten mielestä hauska TikTokissa ja että jakaako joku kanssani saman käsityksen huumorista. Minusta on tosi kiva välillä repiä huumoria perhearjesta, sillä sitä se vaan välillä vaatii, Ehrnrooth kuvailee Iltalehdelle.

Ehrnroothin Tiktok-videon ääni on todellisuudessa koomikko Maryellen Hooperin, joka tunnetaan keikoillaan varsinkin perheeseen ja äitiyteen liittyvistä aiheista.

Voit katsoa Hooperin alkuperäisen esityksen YouTubesta.

Lue myös:

Oho! Näyttelijä Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin: ”Cindy is back!”

Seiska: Mia Ehrnroothin alastonkuvat vuodettiin nettiin – syylliset tuomittiin: ”Tämä todistaa, että he ovat toimineet väärin”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.