Mies ahdisteli BB-tähteä saunassa – "melkein polviin roikkuva miehuus"

Sauna on meille suomalaisille luonnollinen paikka olla ilman vaatteita vieraiden ihmisten kanssa. Vaikka olet yleisessä saunassa ja suihkutiloissa täysin alasti, sinun ei tarvitse pelätä että sukupuolielimiäsi tuijoteltaisiin tai sinua ahdisteltaisiin seksuaalisesti, vai tarvitseeko sittenkin?
BB-tähti Antti Kurhinen joutui sunnuntai-iltana kokemaan hyytäviä hetkiä mennessään kuntosalitreenin jälkeen suihkuun.
– Olin salin jälkeen menossa suihkuun, kun keskellä seisoo siinä äijä joka kyylää kaikkia miehiä ja heiluttelee sen melkein polviin roikkuvaa miehuuttaan, Kurhinen kirjoittaa blogissaan.
Kurhinen huomasi, että mies oli sama joka oli käyttäytynyt sopimattomasti vuosi sitten Itiksen uimahallissa Kurhista sekä muita miehiä kohtaan.
– […] sen lisäksi että kyyläs suihkus lerssi heiluen, niin saunas istui alalauteilla ja virneä pikku hymy päällä kyyläs äijiä jalkojen väliin.
Vuosi sitten Kurhinen selvisi epämiellyttävästä tilanteesta poistumalla nopeasti paikalta, mutta nyt sama mies jatkoi toimintaansa ja seurasi Kurhista jälleen myös saunaan.
– Siellä se seisoi suihkussa samassa asennossa iloisena melaansa heiluttaen. Huomattuan mut taas, lähti heti peräs saunaan. Sinne kun tultiin niin muut vikat saunojat lähti pois.

Kurhinen yritti päästä miehestä eroon heittämällä runsaasti löylyä, mutta taktiikka ei onnistunut ja mies alkoi puhua hänelle tunnistamalla Kurhisen olevan ”entinen huippujulkkis”.
– Joo mä muistan sul oli tosi hyviä alastonkuvia aikoinaan lehdissä, oon kattonut niitä, siin yhdes kuvas sulla se kivi vehkeen edes ja pylly törröttää mukavasti, mies sanoi Kurhiselle.
Kurhinen heitti lisää löylyä, mutta mies jatkoi juttuaan.
– Kyllä minäkin olen nuorempana ollut kaikenlaisissa touhuissa mukana, Tanskassa nakujuoksuissa, sit heiluttanut helikopteria vehkeelläni eri videoilla, mies sanoi.
Lopulta tilanteesta ahdistunut Kurhinen heitti koko ämpärillisen vettä kiukaalle ja sai miehen poistumaan saunasta, mutta näki että hän odotti jälleen suihkussa.
– Kiitos ja näkemiin, eli tämmöinen sunnuntai-ilta siis keisarilla, Kurhinen päättää päivityksensä.
Koko suihkukertomus ja paljon muitakin kuulumisia Antti Kurhisen blogissa!
(Kuvituskuvan sauna ei liity juttuun)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...