Entinen F1-kuski Mika Salo ilmoitti hiljattain Facebook-sivuillaan eronneensa puolisostaan, somevaikuttaja Henna Pihlajasta.

– En seurustele enkä ole suhteessa Hennan kanssa. Ollaan erottu jo jokin aika sitten. En kommentoi asiaa enempää, Mika kirjoitti postauksessaan.

Nyt Henna on julkaissut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa postaussarjan, jossa hän avaa tunteitaan hyvin syvällisellä tasolla ja pohtii turvallisten ihmissuhteiden merkitystä.

– Älä ikinä epäile vaistoasi jostain… Äläkä anna kenenkään väheksyä mileipiteitäsi, tuntemuksiasi tai mitään mitä olet. Arvioi itse mikä on sinulle hyväksi ja mikä ei, Henna muotoilee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nainen kannustaa seuraajiaan vaalimaan elämässään sellaisia ihmisiä, jotka vilpittömästi haluavat hyvää läheisilleen.

– Maailmassa on paljon hyvyyttä ja hyviä ihmisiä. Sellaisia, jotka kohtelevat muita hyvin eivätkä keksi selityksiä, peittele tekojaan ja löydä silti oikeutuksen toiminnalleen, Henna kuvailee.

– Niitä kannattaa todella arvostaa, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mika ja Henna pitivät seurustelunsa alusta loppuun asti erittäin matalaa profiilia suhteestaan ja esiintyivät julkisuudessa vain harvoin yhdessä.

Vuonna 2019 jyväskyläläinen Henna kommentoi suhdetta Keskisuomalainen-lehdelle.

– Mikan kanssa olemme tutustuneet 2007. Seurustelimme pitkään ja sitten oli vähän taukoakin välissä, kunnes palasimme taas yhteen, Henna totesi tuolloin.

Lue myös:

Mika Salo erosi Henna-rakkaastaan – julkaisi ytimekkään erouutisen Facebookissa

Maisa Torppa säteilee uudessa raskauskuvassa – kerää ihasteluja: ”Tyylikäs mama!”

Seiska: Martina Aitolehti ja Stefan Therman ajautuivat sanaharkkaan ravintolassa – Sofia seurasi sivusta