Mikael Gabriel paljastaa podcastissa elämänsä merkittävän käännekohdan: ”Olen riisunut egoani siitä lähtien”

Räppäri Mikael Gabriel, 31, kertoo elämänsä merkittävimmistä käännekohdista Roope Salmisen Kolme käännekohtaa –podcastissa. Mikael myöntää olleensa aina huono parisuhteissa ja sitoutumisessa, vaikka tunnustautuukin suureksi romantikoksi.

Kaikki muuttui kun hän tapasi norjalaisen Triana Iglesian Gumball 3000 -ralliin liittyvässä palaverissa Tukholmassa.

– Triana tuli vastaan ja muistan kun se hymyili mulle jotenkin yllättävän paljon.

Molemmat flirttailivat tuolloin avoimesti. Parin viikon kuluttua Triana lähetti Mikaelille yllättäen viestin ja matkusti pian tämän jälkeen Suomeen.

Toisinkin olisi saattanut käydä sillä Mikael paljastaa, että hänellä oli samantapainen tapailusuhde erään yhdysvaltalaisen naisen kanssa ennen Gumballia ja myös tämä nainen tuli Suomeen.

– Siinä oli paha tilanne! Meillä oli juttua aika pitkään. Hulluinta on, että mun ja hänen lukko on tossa viereisellä sillalla. Voi että, ja avain on heitetty veteen! Mikael nauraa.

Miamissa tavattu nainen kuitenkin jäi kun Mikael tapasi Trianan ja miehen puheesta on helppo aistia syvä kunnioitus ja rakkaus nykyistä puolisoaan kohtaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Triana on kihlattuni. Lapseni äiti ja suuresti rakastamani ihminen. Hän on haastanut mua oppimaan enemmän itsestäni. Puhumaan enemmän itseni kanssa ja kohtaamaan niitä haavoja joita olen yrittänyt piilottaa musiikin tekemisellä, tai tunteita joita olen yrittänyt surkastuttaa polttamisella tai alkoholilla, Mikael kertoo podcastissa.

Triana puhkaisi Mikaelin oman kuplan, jossa tämä oli kuuluisuuden, rahan ja naisten kanssa ja haastoi miehen katsomaan maailmaa ja itseään erilaisin silmin.

– Olen riisunut egoani siitä lähtien kun olen tavannut Trianan. Olen kiitollinen siitä, että on ihminen joka valitsee mut joka päivä. Se ei ole mikään itsestäänselvyys. Olisin aivan hukassa ilman häntä.

Lue myös:

Ruisrock perutaan jälleen – Mikael Gabriel laukoo suorat sanat päättäjille: ”Haistakaa v*ttu”

Mikael Gabrielin Triana-vaimo julkaisi suloisen kuvan tyttärensä kanssa: ”Tällä hetkellä olen ennen kaikkea äiti”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta