Mikael Jungner haukkui Twitterissä elokuvateatterin työntekijää koronanatsiksi – seuraajilta täystyrmäys!

Viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner, 55, suivaantui koronarajoitusten toteuttamiseen elokuvateatterissa. Hän arvosteli Twitterissä kovin sanoin elokuvateatterin työntekijää ja  kutsui tätä muun muassa koronanatsiksi.

– Kävin pitkästä aikaa elokuvissa. Uutena ilmiönä koronanatsi. Siis tyyppi, joka elokuvan alussa erotteli toisistaan kaveriporukoita tyyliin ”leffa alkaa vasta kun olette hajaantuneet, minulla on kyllä aikaa odottaa”. Outoa meininkiä. En taida ihan lähiaikoina käydä leffassa, Jungner uhosi twiitissään.

Jungnerin julkaisu sai seuraajilta täystyrmäyksen. Moni ihmetteli, miten tunnettu mielipidevaikuttaja ei hyväksy viranomaisten asettamia suosituksia.

– Onko ihan fiksua kutsua ”koronanatsiksi” henkilöä, joka vain tekee työtään ja pyrkii noudattamaan annettuja määräyksiä? Ei kukaan tahdo tilannetta, jossa teatterit joudutaan taas sulkemaan.

– Merkillistä, että tunnettu mielipidevaikuttaja ja Liike Nyt puolueen edustaja ei hyväksy viranomaissuosituksia vaan jopa halveksii niiden toimeenpanon valvomista. Varma tapa päästä samoihin tartuntamääriin muun Euroopan kanssa.

– Kuulostaa pahalta, esimerkki kun saa valtaa, mutta ei ymmärrä kokonaisuutta, työhön perehdytys epäonnistunut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Avaruusolioksi naamioitunut Mikael Jungner räppäsi Raptorin hittibiisin ”Oi beibi” – kuuntele!

Sara Sieppi julkaisi jälleen itkuisen videon: ”Kroppa sanoo, että pitäisi vähän hellittää”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.