NHL-miljonääri Mikko Koivun ja hänen virolaisen vaimonsa Helena Koivun värikästä avioerokiistaa on seurattu jo muutaman vuoden ajan mediassa. Nyt Helena lisäsi vettä myllyyn julkaisemalla Instagramin Stories-osiossa kuvia ja tekstejä, joissa vihjailee amerikkalaisen mediapersoonan olleen syynä avioliittonsa kariutumiseen.

Uskossa oleva Helena jakoi muun muassa kuvan, jossa sanotaan: ”Jeesus ei välitä miten monta Raamatun säettä osaat ulkoa. Hän välitää siitä, miten kohtelet ihmisiä.”

– Hän halusi vain maata kaikkien joukkueen miesten kanssa. ”Kristitty nainen”? Oikeasti, Helena kirjoitti kuvan yhteyteen.

Myöhemmin Helena paljasti kyseisen naisen estäneen hänet Instagramissa.

– Osuin ilmeisesti arkaan paikkaan.

Lisäksi Helena julkaisi esimerkkikuvan mainosjulisteesta, jossa lukee ”Olen kodinrikkoja. Tiesin hänen olevan naimisissa” ja merkitsi kuvan yhteyteen myös syyttämänsä naisen.

– Hän tarvitsee tällaisen, Helena uhosi mutta lisäsi myöhemmin, että antaa kuitenkin karman hoitaa tehtävänsä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikko ja Helena Koivu tapasivat vuonna 2012 ja avioituivat jo pari vuotta myöhemmin. Avioliitto ajautui kriisiin vuonna 2020, kun selvisi, että Mikko oli pettänyt Helenaa tämän odottaessa parin kolmatta lasta.

Lue myös:

Seiska: Mikko Koivun ex-rakas Helena Koivu kommentoi kaksikon rajua avioriitaa – kertoo totuuden rahaan liittyvästä kysymyksestä!

IS: Käräjäoikeus ei myöntänyt Mikko Koivulle avioeroa Helena-vaimosta – kiistely miljoonaomaisuudesta jatkuu