Luovan alan monilahjakkuus Mikko Leppilampi vietti vaimonsa, taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilammen kanssa hääjuhliaan 13. elokuuta Hangon Casinolla.

Hääjuhlien jälkeen Beata julkaisi tapahtumasta upeita otoksia omalle Instagram-tililleen, mutta Mikko pysyi vaitonaisena sosiaalisessa mediassa.

Nyt Mikko on vihdoin lisännyt Instagramiin liudan näyttäviä kuvia hänen ja Beatan tärkeästä päivästä. Postauksen oheen Leppilampi on kirjoittanut herkän tekstin.

– Näiden kuvien myötä palaan hetkeksi vielä elokuun 13. päivään ja meidän hääjuhlaan. Sydämellinen kiitos ihan jokaiselle, jotka olitte siinä osallisena, Mikko kirjoittaa kuvajulkaisun yhteydessä.

Ihastuttaviin kuviin on taltioitu kauniita hetkiä pariskunnan juhlista. Kuvissa nähdään muun muassa onnellinen hääpari, pariskunnan 1-vuotias poika Kaspian ja juhlavieraiden riemu vasta-avioituneiden ystäviensä puolesta.

Etenkin Beata-vaimon kauneus häkellyttää otoksissa.

Näet kuvat alta tai täällä. Pääset katsomaan lisää kuvia napauttamalla postauksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Leppilammen romanttinen päivitys on kerännyt runsaasti onnitteluja. Myös monet juhlavieraat kiittelevät pariskuntaa onnistuneista juhlista.

Paikalla ollut näyttelijä Antti Luusuaniemi on jättänyt useita sydänemojeita postauksen kommenttikenttään.

– Kiitos teille. Eeppiset pidot! eräs juhlavieras kiittelee.

– Oli vuosisadan häät, toinen hehkuttaa.

– Paljon onnea ja iloa tuoreelle avioparille! yksi faneista toivottaa.

Lue myös:

Mikko Leppilampi täytti 44 vuotta – Suomen eturivin julkkikset eivät peittele rakkauttaan hyvää ystäväänsä kohtaan

Oho! Mikko ja Beata Leppilammen vauva täytti jo vuoden – katso herkkä video