Monen huomio on voinut kiinnittyä herttuatar Meghanin eli Meghan Marklen asuvalintoihin, sillä herttuattaren on huomattu valitsevan jatkuvasti ylleen hyvin pitkiä housuja, hameita tai mekkoja.

Herttuatar tuntuu peittelevän tarkoituksella jalkojaan jokaisella asuvalinnallaan.

Julkkisstylisti ja muotiasiantuntija Rochelle White kertoo Daily Mailille, että kyse on kikasta, joka muuttaa vartalon mittasuhteita. Käyttämällä asuja, jotka ovat 167-senttisella herttuattarelle aivan liian pitkiä, hän onnistuu luomaan illuusion siitä, että hän on todellisuutta pidempi.

– Pitkät mekot ja housut voivat kehotyypistä riippuen korostaa kehon pituutta. Ne voivat saada sinut näyttämään pidemmältä. Niillä voi myös korostaa tiettyjä kehon alueita tai peittää niitä.

Maksimittainen asu, joka on päästä varpaisiin samaa sävyä tuo myös lisäsenttejä lyhyehkölle ihmiselle. tällä tavoin Meghan voi näyttää pidemmältä seisoessaan 187-senttisen miehensä vierellä.

– Nämä tyylivalinnat saivat hänet näyttämään pidemmältä ja korostavat vartalon ääriviivoja. Hän tuntee oman kehonsa ja tietää, mikä hänelle sopii, White jatkaa.

Lähde: Iltalehti