Kauppias Sampo Kaulasen puolisona tunnetuksi tullut Michele ”Minttu” Kaulanen kohtasi kaksi vuotta sitten suuren menetyksen. Mintun pikkuveli Ipo menehtyi traagisesti vain 30-vuotiaana.

Kaulanen on julkaissut omalle Instagram-tililleen koskettavan tekstin, jossa hän muistelee edesmennyttä veljeään. Hän kertoo, ettei ole tähän päivään asti toipunut menetyksen aiheuttamasta surusta ja ikävästä.

– Sullon tänään syntymäpäivä. Täytät 33 vuotta. Sain niistä melkein 31. Niistä pitää osata olla kiitollinen, mutta mut valtaa ahneus ja olisin halunnut enemmän, Kaulanen kirjoittaa julkaisussaan.

– Tosin kun katson kaikkia kuvia susta niin huomaan ettet vanhentunut vuosien aikana. Olit vaan lainassa. Lainassa opettaakses meille asioita. Oppeja joihin havahdun oikeastaan päivittäin.

Kaulanen on lisännyt postauksensa yhteyteen liudan kuvia rakkaasta pikkuveljestään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ikäväänsä Kaulanen käsittelee puhumalla vaikeista tunteistaan hevosilleen.

– Suunnattoman ikävän kanssa en ole oppinut elämään, olen vain opetellut survomaan sen syvälle. Se toki aiheuttaa sen etten pysty sinusta puhumaan kuin hevosille. Ehkä ei tervettä, mutta siten mun ei tarvitse miettiä mikä kaikessa mussa meni rikki kun lähdit, hän kuvailee.

Kaulasen pikkuveljellä tulee olemaan ikuisesti paikka naisen sydämessä.

– Maailman parhain pikkuveli mulle suotiin, olen siitä joka solullani kiitollinen. Mä rakastan sua maailman eniten.

Kaulasen herkkä päivitys on kerännyt runsaasti kommentteja Kaulasen seuraajilta.

– Mikä valo hän onkaan, kiteyttää hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä sydänemojin kera.

Kaulanen on kertonut aiemmin julkisuudessa hänen pikkuveljensä syntyneen vaikeasti kehitysvammaisena. Isosiskona Kaulasella on aina ollut vahva suojeluvietti Ipoa kohtaan.

Lue myös:

Minttu Kaulanen joutui hurjaan onnettomuuteen tyttärensä kanssa – jäälohkareet runnoivat auton moottoritiellä: ”Meni hetki päästä shokista yli”

Sampo Kaulanen julkaisi salakuvan pyllistelevästä Minttu-rakkaastaan – ylpeilee onnistuneella otoksellaan: ”Kumpi sen ottikaan?”