Miss Suomi -finalistit upeissa hääpukukuvissa – paljastavat unelmakumppaninsa!

Miss Suomi 2020 -finalistit ikuistettiin upeisiin hääpukukuviin ennen lauantai-iltaista finaalia. Yksi finalisteista oli kuitenkin joukosta poissa.

Elina Kuznetsova ei päässyt flunssan vuoksi kuvauksiin mukaan. Hän kävi myös korona testissä ja onneksi tulos oli negatiivinen, joten hän pääsee osallistumaan finaaliin, Miss Suomi -kilpailua järjestävä Sunneva Kantola kertoo.

Miss Suomi 2020 -finaal nähdääni lauantaina 19.9. AlfaTV-kanavalla kello 20.00.

1.Ronja Pikkuharju 
Unelmien hääpuku: Hyvin klassinen ja tyylikäs. Ihoa myötäilevä ja jokin kaunis yksityiskohta.
Unelmien häät: Unelmien häissä olisi kaikki rakkaat ihmiset ymärilläni. Iloinen ja rento tunnelma. Hyvää ruokaa ja musiikkia. Häät olisivat Italiassa maalaisromanttisessa miljöössä.
Unelmien kumppani: Unelmien kumppani olisi rehellinen ja iloinen persoona. Meillä olisi hauskaa yhdessä ja hän olisi valmis heittäytymään uusiin seikkailuihin

2.Elina Kuznetsova 
Unelmien hääpuku: Itse seremoniaan ehdottomasti pitkähihainen ihoa myötäilevä yläosa, ja kauniisti laskeva helma sekä vyötärö korostettuna. Puoliksi avoin selkä. Materiaaliltaan silkkiä. Jatkoille valkoinen housupuku.
Unelmien häät: Vihkimisseremonia paikanpäällä. Kaunis ja elegantti luonto-teema. Häitä edeltävänä päivänä olisi yhteinen dinneri, jolloin kaikki vieraat kokoontuisivat jo yhteen. Häissä juhlittaisiin ja häiden jälkeisenä aamuna vielä brunssi vieraille. Häissä tanssittaisiin live musiikin tahtiin kaikkien läheisten ja ystävien kanssa. Meidän häät olis ikimuistoiset!
Unelmien kumppani: Poikaystäväni on todellakin aviomiesmatskuu!

3.Rebecca Vuorio
Unelmien hääpuku: avoin selkä, pitkä laahus, pitsinen
Unelmien häät: Ulkomailla lämpimässä rannalla, kaikkein tärkeimmät ja läheisimmät ihmiset ympärillä. Hyvä tunnelma, paljon herkullista ruokaa ja hyvää musiikkia!
Unelmien kumppani: Joku kuka sais mut joka päivä nauramaan ja olis aina vierellä ja tukena kaikissa elämänvaiheissa. Mies kuka arvostaisi ja kunnioittaisi mua sellaisena kun oon.

4.Vivian Virkki 
Hääkuvien yhteyteen kysymykset:
Unelmien hääpuku: Merenneito -mallinen, ihon myötäinen kauniilla yksityiskohdilla. Pitsikirjailu ja pitkä kaunis laahus.
Unelmien häät: Unelmieni hääjuhla olisivat kauniissa puutarhassa. Unelmieni häissä vihkiminen tapahtuisi eräässä pienessä luostarissa kreetalla korkealla merenrannalla.
Unelmien kumppani: Unelmieni kumppani on rohkea, itsevarma ja joka lähtee kanssani vaikka maailman ääriin – kumppani sanan todellisessa merkityksessä. Olen onnekas, että olen löytänyt vierelleni jo tällaisen miehen.

5.Viivi Altonen
Unelmien hääpuku: Rakastuin minulle kuvauksiin valittuun hääpukuun. Haluan pitkän laahuksen, jossa on kaunis selkämys. Yksinkertaista ja eleganttia!
Unelmien häät: Meren läheisyydessä. Rento ja hauska juhla läheisten ympäröimänä, jossa olisi tarjolla hyvää ruokaa ja musiikkia.
Unelmien kumppani: Huumorintajuinen, itsevarma ja määrätietoinen. Hän on spontaani ja lähtee mukaan hulluimpiinkin ideoihini mutta myös iltamyöhän syvällisiin keskusteluihin.

6.Anna Pishchenko
Unelmien hääpuku: Unelmien hääpuku tuntuisi heti oikealta sovittaessa ja se korostaisi täydellisesti vartaloani. Haluaisin myös hääkampaukseen kiinnitettävän hunnun.
Unelmien häät: Toivoisin, että hääpaikka olisi luonnonläheisyydessä ja avara. Häät olisivat hyvin intiimit ja paikalla olisi vain läheisiä ja tärkeimpiä ystäviä. Juhlissa syötäisiin, tanssittaisiin ja naurettaisiin paljon! Toivoisin myös, että häissäni näkyisi molempien kulttuurit ja perinteet.
Unelmien kumppani: Nykyinen seurustelukumppani täyttää kaikki unelmieni kumppanin ehdot. Hän on huumorintajuinen, määrätietoinen, huomaavainen ja urheilullinen.

7.Annika Piitulainen
Unelmien hääpuku: tähän on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Puku olisi upea pitsikirjailtu, ihonmyötäinen ja saa laahuskin olla.
Unelmien häät mulle olisi jossain meren tai järven rannalla kaikkien läheisimpien ystävien ja perheen kesken.
Unelmien kumppani: on huumorintajuinen, huomaavainen ja myös samalla paras kaveri jolle haluaa kertoa kaiken heti ensimmäisenä.

8.Laura Hautaniemi
Unelmien hääpuku: on merenneito -mallinen, pitkällä laahuksella, kauniisti kirjailtu, perinteikäs valkoinen ja haluan ehdottomasti hunnun päähäni.
Unelmien häät: tekevät kaikki rakkaimmat ystävät ympärilläni sekä häiden rento tunnelma. Haluaisin pitää vieraille myös brunssin ennen virallista päivää, jotta kaikki pääsevät hyvin mukaan rentoon fiilikseen ja tutustuvat hieman toisiinsa.
Unelmien kumppani: olisi pitkä ja komea. Sellainen kuka kannustaisi ja kuuntelisi sekä heittäytyisi mun kreiseihin ideoihin välillä mukaan. Ei tarvitse aina, joskus toinen saa olla myös järjen ääni. Minuun vetoaa älykkyys, itsevarmuus ja rohkeus.

9.Noona Pölkki
Unelmien hääpuku: Ihoa myötäilevä, valkoinen, pitsinen vintagemekko.
Unelmien häät: Unelmien häät sisältäisi paljon tanssimista ja naurua. Kaikki minulle tärkeät ihmiset. Hyvän tunnelman ja erinomaista ruokaa. Unelmapaikka olisi, joku kaunis kartano merenrannalla.
Unelmien kumppani: Nykyinen poikaystävä on aviomiesmateriaalia


10.Anna Merimaa
Unelmien hääpuku: Uniikki, vartalonmyötäinen ja pitkä laahus.
Unelmien häät: Santorinilla auringonlaskun aikaan.
Unelmien kumppani: Mies, joka jakaa kanssani samanlaiset elämänarvot ja meillä on hauskaa yhdessä. Olen seikkailunhaluinen persoona, joten olisi hyvä, että mies pysyisi menossa mukana.

 

Hääpuvut: Seremonia
Hiukset: Salon Bella Pelo
Meikit: Estelleworks
Kuvaaja: Iris Ojalammi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.