Viime viikonloppuna Miss Suomeksi kruunattu tamperelainen opiskelija Viivi Altonen, 23, on voittonsa myötä kerännyt ympärilleen suuren joukon ihailijoita, joista moni seuraa kuvankaunista naista myös Instagramissa.

Suomen kauneimmaksi valitun Altosen Instagram-tilin seuraajamäärä onkin kasvanut hurjasti heti ensimmäisen viikon aikana ja artikkelin kirjoittamishetkellä heitä on yhteensä 5,514.

Altosella on ensimmäisen missiviikkonsa jälkeen jo yli tuhat seuraajaa enemmän kuin missisiskollaan Anni Harjunpäällä, joka sai Miss Suomi -tittelin vuonna 2019.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aikaisemmin tällä viikolla Altonen paljasti Metropolille antamassaan haastattelussa saaneensa tuhansia onnitteluviestejä niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin ihmisiltä.

– En nukkunut juuri yhtään, vaan luin viestejä viiteen asti aamulla. Olin saanut tuhansia onnitteluviestejä. Ihan käsittämätöntä, Altonen iloitsi Metropolille.

Lisäksi hän kertoi olevansa onnellisesti sinkku, muttei ole pahastunut viikon aikana vastaanottamistaan treffipyynnöistä.

– Sinkkuna oon, mut mies on aina hyvä, tuore missi nauroi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Miss Suomi Viivi Altoselle satelee treffipyyntöjä: ”Sinkkuna oon, mut mies on aina hyvä”

Viivi Altonen kruunattiin Miss Suomeksi: ”Tuhansia viestejä tutuilta ja tuntemattomilta” – katso upeat alusvaatekuvat!

Miss Suomen perintöprinsessa ottaa somessa kantaa uravalintoihin – ”Yksikään bikinikuvistani ei tee minusta vähemmän viisasta”

Sara Sieppi rehellisenä urastaan: ”Ämpärikuvaukset, BB-talon ja pari kommenttia ois voinut jättää väliin”