Miss Suomeksi vuonna 2011 kruunattu malli ja somepersoona Sara Sieppi julkaisi Instagram-tilillään postauksen, jonka yhteydessä hän avautuu asioista, jotka olisi omasta mielestään voinut jättää urallaan tekemättä.

– Yhdeksän vuotta sitten lähdin extempore-matkalle, josta en oo viel ottanut paluulippua pohjoseen, Sieppi kirjoittaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Yhdet ämpärikuvaukset, BB-talon ja pari kommenttia ois voinut jättää väliin, Sieppi paljastaa.

Ämpärikuvauksilla Sieppi viittaa vuosien takaiseen kohuun, joka nousi Snacky-pikaruokaketjun mainoksesta. Langettavan tuomion Mainonnan eettiseltä neuvostolta saaneessa, naista syrjiväksi katsotussa mainoksessa Sieppi poseerasi vain kaksi ämpäriä kriittisimpiä kohtiaan peittämässä.

Sieppi painottaa tekstissään olevansa näitä muutamia kömmähdyksiä lukuun ottamatta oikein tyytyväinen missikilpailusta vauhtia ottaneeseen uraansa.

– Muuten ollu aika kiva retki, jonka on kruunannut mun missisiskot Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Sabina Särkkä, Bea Toivonen, Shirly Karvinen ja Emilia Seppänen.

Lauantaina 19. syyskuuta vuoden 2020 Miss Suomeksi kruunattiin Viivi Aaltonen ja ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Laura Hautaniemi ja toiseksi perintöprinsessaksi Noona Pölkki.

Sieppi päättää Instagram-julkaisunsa toivottamalla uudelle missikolmikolle onnea ja menestystä matkalleen.

– Onnee upealle uudelle kolmikolle! Välil on hyvä sanoa ei, on olemassa muitaki ku lätkänpelaajia ja nauttikaa joka hetkestä, hän summaa.

Lue myös:

Sara Siepin klooni poseeraa rohkeissa kuvissa: seuraajia yli 3 miljoonaa ja satojatuhansia tykkäyksiä – katso!

Laulajalupaukseen yhdistetty Sara Sieppi vastaa suhdehuhuihin: ”Tää koko juttu sekoitti mun pään”

Martina Aitolehti salasuhteestaan Alexei Eremenkoon: ”Minua kuljetettiin autolla, että kukaan ei näe minua”