Miss Suomi 2020 Viivi Altosen pitkäaikainen parisuhde hänen sveitsiläisen poikaystävänsä kanssa päättyi viime vuoden missikiertueen aikana eroon. Altonen on kertonut mediassa, että pariskunta koki etäsuhteen Suomen ja Sveitsin välillä erittäin haastavaksi.

Eronsa jälkeen sinkkuna viihtynyt Altonen on pitänyt hyvin matalaa profiilia suhdeasioistaan, eikä hän ole puhunut rakkauselämästään julkisuudessa juuri lainkaan.

Marraskuussa Altonen paljasti Metropolille antamassaan haastattelussa liittyneensä seuranhakupalvelu Tinderiin ystäviensä yllättämänä.

– En etsi pahaa poikaa, etsin hyvää tyyppiä, jos sellainen tulee vastaan. Aikani on aika rajallista ja keskityn nyt itseeni ja missivuoteen, mutta en sulje mitään pois! Altonen kuvaili Metropolille.

Nyt Altonen on julkaissut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa muutaman viikon sisään useita vihjailevia kuvia erilaisista ravintolaillallisista. Kuvissa näkyy selvästi, ettei nainen ole yksin, mutta enempää Altonen ei ole paljastanut mystisestä illallisseurastaan.

Voisiko kuvissa esiintyvä henkilö olla mahdollisesti Altosen uusi treffikumppani?

Näet tuoreimman Altosen julkaiseman illalliskuvan alta. Altosen kuvaan lisäämä sydän-gifi ainakin voisi viitata kaksikolla olevan meneillään jotain pelkkää ystävyyttä syvempää.

Kuvakaappaus Viivi Altosen Instagramista

Lue myös:

Viivi Altonen liittyi Tinderiin – paljastaa nyt totuuden profiilistaan: ”En etsi pahaa poikaa, etsin hyvää tyyppiä!”

Miss Suomi Viivi Altonen avautuu terveysongelmistaan – ”Mua on pyörryttänyt ihan hirveesti”