Miss Suomi -kilpailusta tuttu juontaja Katariina Juselius paljastaa osallistuneensa vähittäiskauppa Luisa Via Roman ja Unicefin järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan Caprilla Italiassa.

Muotisuunnittelija Alexandre Vauthierin näyttävässä luomuksessa juhlinut kaunotar on julkaissut tilaisuudesta Instagram-tilillään upean kuvasarjan. Kuvasarjan neljännessä kuvassa hän poseeraa yhdessä laulaja-näyttelijä Jared Leton kanssa.

– Ystäväni tunsi Jaredin, joten menimme tervehtimään häntä ja olihan se ihan pakko samalla napata yhteiskuva, kun oli kerran mahdollisuus, Katariina Juselius kertoo Metropolille.

Hyväntekeväisyystapahtuman juontajana toimi näyttelijä Jamie Foxx ja pääesiintyjänä nähtiin Jennifer Lopez. Juhlavieraiden joukossa nähtiin muun muassa  Leonardo DiCaprio, Vanessa Hudgens ja Spike Lee

Hän kertoo tavanneensa illan aikana myös Jennifer Lopezin.

Katariina Juselius luotsaa suosittua SOS-podcastia yhdessä missikisoista tutun perintöprinsessa Riikka Uusitalon kanssa. He käsittelevät lähetyksissä muun muassa naisten elämää, yöelämän käänteitä ja mieskokemuksiaan.

Katariina myöntää, että keskustelut lähetyksissä ovat hetkittäin pikkutuhmia. 

– Jenkeissä tällainen rivot tytöt -juttu on normaalia, mutta tuntuu, että Suomessa siihen ei olla vielä valmiita. Ehkä olemme edelläkävijöitä sen suhteen, että voimme heittää rajumpaa läppää, Katariina toteaa.

On myös aiheita, joista Katariina ei halua keskustella. 

– Vaikka olen saanut pikkutuhman missin roolin, niin ihan kaikkea en halua kertoa. En lähtisi puhumaan yksityiskohtaisesti esimerkiksi seksielämästäni. 

– On ollut tietoinen valinta, että olen lähtenyt brändäämään itsestäni pikkituhmaa missiä. Se olen minä somessa ja julkisuudessa, mutta minussa on myös ihan erilainen puoli, kun olen töissä tai vapaalla.

Lue myös:

Wow! Miss Suomi -kilpailusta lähtenyt Katariina Juselius poseeraa hekumallisessa lomakuvassa

Me Naiset: Katariina Juselius koki kouluampumisen – joutui piileskelemään ampujaa luokkahuoneessa: ”Lapsuuteni loppui”