Tämän vuoden Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen avautuu omalla Instagram-tilillään ikävästä tilanteesta, johon joutui Miss Suomi Essi Unkurin ja toinen perintöprinsessa Sonja Länsivuoren kanssa.

Missikolmikko lähti hiljattain Helsingin yöhön juhlistamaan Miss Suomi -kilpailun voittoa. Iloinen ilta sai harmillisen käänteen, kun naiset joutuivat salakuvaamisen kohteeksi.

– Lähdettiin eilen kippistelemään meidän kolmikkoa Helsingin yöelämään. Illan aikana eteen tuli tilanne, joka on käynyt tutuksi itselle tässä vuoden aikana, mutta tapauksena silti omaa luokkaansa, Suuronen kirjoittaa Instagramiin julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Suuronen painottaa, ettei häntä haittaa, että ihmiset tulevat moikkaamaan julkisilla paikoilla. Salakuvaamista hänen on kuitenkin vaikea ymmärtää.

– Musta on ihanaa, kun ihmiset tunnistavat sekä tulevat moikkaamaan kysyen yhteiskuvia. Etenkin mieheni seurassa liikkuessa moikkaajaa on monen monta, Suuronen selventää.

– Tilanne, jota en kuitenkaan ymmärrä on ihmisten häikäilemättömyyttä salakuvia ottaessa. Sitä ei yritetä edes peitellä, vaan napataan kuvia kuin harvinaisesta nähtävyydestä konsanaan lupia kyselemättä.

Pahinta asiassa on Suurosen mielestä ihmisen esineellistäminen ja kuvien myyminen eteenpäin esimerkiksi iltapäivälehdille.

– Jokainen meistä on ihminen, ei Eiffel-torni. Muistetaan jookos tämä, Suuronen summaa.

Lue myös:

Miss Suomeksi kruunatun Essi Unkurin poikaystävältä yllättävä reaktio finaalitilanteessa – ”En halua kuulla tällaista”

Kruunustaan luopunut Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa rehelliset tunteensa haikean tilanteen keskellä – ”Virallisesti eläköitynyt”