Suosittu hyvinvointivaikuttaja Sonja Aiello erosi viime huhtikuussa entisen poikaystävänsä, räppäri Williamin eli Ville Virtasen kanssa.

Kuluneena kesänä Ville bongattiin tiuhaan tahtiin somevaikuttaja Linda Manuellan viereltä. Elokuussa Linda ja Ville vahvistivat medialle seurustelusuhteensa.

Sonjalle kulunut vuosi ei ole ollut helppo. Hän kertoo MTV Uutisten tuoreessa haastattelussa avoimesti raskaista tuntemuksistaan, joita ero on hänessä nostanut pintaan.

– Alkuun ajattelin, että ero ei ole paha, Sonja toteaa MTV Uutisille.

Sonja osti eron jälkeen nopeasti itselleen uuden asunnon, jota myös Ville oli mukana katsomassa.

– Me jopa ajattelimme, että kokeilemme suhdetta vielä vaikka asumme eri osoitteissa, hän paljastaa.

– Kaikki lähti kuitenkin ryminällä alamäkeen, kun ilmeni aika pahoja asioita, ne vetivät minut alas. En kuitenkaan halua vain toista ihmistä manata, koska itsellänikin on asioita, mitä olisin voinut tehdä toisin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kohusuhteen tuoma julkisuus on ollut Sonjalle kova paikka.

– Välillä olen pysähtynyt miettimään, mitä on tapahtunut lyhyen ajan sisään. Olen miettinyt, miten pääni kestää, hän myöntää.

Suuri suru vei Sonjalta hetkellisesti jopa ruokahalun. Fitness-tähti sanoo laihtuneensa eroprosessinsa aikana runsaasti.

– Olin jo aika pienessä kunnossa, kun ero tuli. Minulla lähti painoa eron jälkeen, kun ruokahalu lähti, Sonja kuvailee.

– Olin kuin haamu, eikä kasvoillani ollut väriä. Aloin käsitellä kaikkia asioita ja tajusin sen, että nyt minun on panostettava itseeni.

Tällä hetkellä Sonja voi paremmin kuin pitkään aikaan. Hän on käsitellyt raskaita kokemuksiaan muun muassa terapeutin vastaanotolla, jota hänen ystävänsä, tunnettu mediapersoona Rosanna Kulju hänelle suositteli.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: MTV Uutiset

Lue myös:

Räppäri Williamista eronnut Sonja Aiello toipuu suhteen päättymisestä – ”On ollut ihan hirveitä päiviä”

Seiska: Räppäri Williamin ja sometähti Sonja Aiellon suhde päättyi kolmiodraamaan – rikkoiko ulkomaalainen jalkapalloilija unelmasuhteen?