Fitness-lavoiltakin tutuksi tullut somevaikuttaja Sonja Aiellon ja räppäri Williamin suhde päättyi eroon tänä keväänä.

TAUSTAA: Räppäri William ja Sonja Aiello erosivat – ”Tämä viimeinen tikki oli liikaa”

Suhteen päättymisen jälkeen Sonja on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta, mutta teki nyt paluun YouTubeen uuden videon muodossa.

Sonja kommentoi uudella videolla suhteen päättymistä.

– Erot eivät ole ikinä helppoja asioita. Ja kun on vielä kaksi julkista ihmistä, niin on median tuoma paine, joka ei ole minulle tuttua, Sonja toteaa.

Hän kertoo, että yrittää palata pikkuhiljaa takaisin normaalien asioiden pariin ja keskittyä nyt itseensä. Samalla hän haluaa kiittää seuraajiaan, jotka ovat laittaneet hänelle ihania viestejä ja tukeneet vaikeina hetkinä.

– Haluan myös pahoitella, jos sisältöni on ollut vähäistä. Jos te olette huomanneet, etten ole oma itseni. Voitte vaan kuvitella, että en ollut itsekään tietoinen hetkellisesti, kuka olen. Olen ollut hukassa, Sonja myöntää.

– On ollut ihan hirveitä päiviä, mutta tällä hetkellä mennään päivä kerrallaan. Nyt keskityn minulle tärkeisiin ihmisiin ja haluan löytää rauhan sisälläni, somevaikuttaja jatkaa.

Lue myös:

Sonja Aiello kommentoi räppärirakkaansa Williamin rikossyytettä: ”Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi”

Seiska: Räppäri William syytteeseen rahanpesusta – osallisena huumeliigan toimintaan!