Mentalisti Noora Karma, 45, paljasti MTV:lle tulevaisuuden suunnitelmiaan. Karma kertoo korona-ajan vahvistaneen tunnetta siitä, että perhe haluaa kokeilla elämää vaihteeksi ulkomailla.

Karma on pyörittänyt noin vuoden ajan Sipooseen perustamaansa esittävien taiteiden Talent School -koulua ja suunnitelmissa on viedä se seuraavaksi Espanjan aurinkorannalle Fuengirolaan.

– Tarkoituksena olisi lähteä sinne vuoden vaihteessa ja olla siellä kevät. Sen jälkeen jää nähtäväksi, mihin oikein asetumme, Karma kertoo MTV:lle.

Karmalle ulkomailla asuminen on tuttua. Hän valloitti maailmaa parin vuoden ajan ennen perheen perustamista yhdessä espanjalaisen taikurin Alfonso Riosin kanssa. Rios on myös Karman lasten isä. Pari erosi vuonna 2013.

Espanjasssa on tämän takia myös paljon sukulaisia ja isoäiti. Myös Karman vanhemmat asuvat Espanjassa normaalisti puolet vuodesta.

Karma palasi aikoinaan Suomeen juuri lasten takia, mutta ei koe Suomea henkiseksi kodikseen, eikä ilmastokaan ole kovin mieleinen.

– Suomessa on myös hirveä suorittamisen tarve. Täällä on kaikki niin järjestelmällistä ja kliinistä. Nyt lapset ovat sen verran isoja, että on aika katsoa seuraava steppi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Seura: Noora Karma tuli raskaaksi Dubaissa – joutui turvautumaan huijaukseen: ”Minut olisi pidätetty tai häädetty maasta”

Mentalisti Noora Karma uuden äärellä – jätti alkoholin ja treenaa enemmän kuin koskaan!