Putous-ohjelmasta tunnetuksi tullut näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen ilmoitti lauantaina ennen Putouksen 13. kauden finaalilähetystä jättäytyvänsä pois ohjelmasta.

Heikkinen kertoi asiasta myös omalla Instagram-tilillään.

– Nyt on tullut aika sanoa kiitos ja suunnata uusiin haasteisiin. Toisin sanoen, mun aika Putouksessa päättyy tänään, Heikkinen kirjoittaa.

– Oon saanut tehdä kaksi ihanaa ja erilaista kautta ja olla koko ajan mahtavien ihmisten ympäröimänä. Ja kun sanon mahtavien, tarkoitan sitä oikeasti. Molemmilla kausilla työryhmässä on ollut helppoa olla ja joka päivä on ollut kiva tulla töihin. Ikävä tulee, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Heikkinen kommentoi lähtöään ohjelmasta myös MTV Uutisten haastattelussa. Näyttelijän mukaan lopettamiseen ei liity dramatiikkaa, vaan hänellä vain alkaa ideat olemaan lopussa.

– Minusta ei tunnu reilulta, että jatkaisin – ei itseäni eikä sellaisia, jotka haluavat tulla mukaan tähän ohjelmaan täydellä voimalla, Heikkinen kuvailee.

– Koen, että olen antanut nyt Putoukselle kaiken, mitä mulla oli annettavaa ja toisinpäin. Tällainen win win tilanne, mies kiteyttää.

Lue myös:

Putous-suosikki Dennis Nylund esitteli kuvankauniin vaimonsa – ”Tässä on minun bestikseni”

Kohu Aki Mannisen ympärillä jatkuu – nyt tapausta kommentoi Putous-tähti Heikki Ranta!