Huippunyrkkeilijä Amin Asikaisen puoliso, hyvinvointivalmentajana tunnettu Nadia Ammouri julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään postauksen, jossa hän kertoo kohdanneensa suuren surun.

Ammouri ei avaa asiaa sen yksityiskohtaisemmin, mutta hän painottaa vahvasti sitä, kuinka tärkeää on käsitellä vaikeat tunteet kunnolla.

– Elämässä kuten meillä kaikilla tulee odottamattomia asioita. Asioita, mitkä satuttavat hyvin paljon. Silloin pitää vain antaa surulle oma aikansa. Joskus ehkä siitä enempi. Nyt ei pysty, ei kykene, Ammouri kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ammourin ja Asikaisen uusioperheeseen kuuluu yhteensä neljä lasta ja pariskunta on puhunut vahvasta rakkaussuhteestaan paljon julkisuudessa.

– Meidän perheellä kuitenkin kaikki hyvin. Turvasatamani ja rakkaus joka parantaa ja jonka voimaan uskomme, Ammouri painottaa tekstissään.

Torstaina Ammouri julkaisi uuden postauksen, jossa hän vakuuttaa voivansa jo paremmin.

– ´Olet se sinäkin kokenut yhtä sun toista. Miten voit olla nuin vahva? Kestää kaiken tuon? Olet kyllä yksi vahvempia ihmisiä mitä tiedän´, Ammouri paljastaa Amin-puolisonsa todenneen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Kiitos. Kiitos kysymästä teille kaikille. Voin jo huomattavasti paremmin, nainen jatkaa päivitystään.

Ammouri sanoo työstävänsä edelleen kohtaamaansa surua ja asioita, joita tilanteeseen liittyy.

– Otan niihin aina oman aikani. Niin kuin sanoin, elämä jatkuu. On mentävä mukana, muuten tippuu kyydistä. Lasten aito eläminen hetkissä on tarttuvaa ja eheyttävää. Siitä elämässä on kyse. Elää hetkessä, ottaa niistä hetkistä kaikki irti, Ammouri kiteyttää.

Lue myös:

Amin Asikaisen puoliso Nadia Ammouri avoimena keskenmenostaan: ”Syyllistin tapahtuneesta pitkään itseäni”

Amin Asikaisen Nadia-rakkaan välit sijaisperheeseen katkesivat: ”En kelvannut enää hänen lapsekseen”

Seiska: Selviytyjät-tähti Archie Cruzilla outo suhdesoppa povipommin kanssa – ”Archie voi kommentoida, mitä kommentoi”