Tunnettu juontaja Sami Kuronen sai eilen sunnuntaina (12.3.) Instagram-seuraajansa villiintymään tuoreella somepäivityksellään.

Postaukseensa Kuronen on asetellut vierekkäin kaksi kuvaa itsestään, joista toinen on melko tuore otos, ja toinen napattu neljännesvuosisata sitten.

25 vuotta vanhassa kuvassa Kuronen hymyilee tuttua, leveää hammashymyään, joka lukeutuu monien suomalaisnaisten mielestä Suomen komeimpiin. Päässään miehellä on sama kampaus kuin tänäkin päivänä – pitkät, vaaleat kutrit lepäävät siististi hänen harteillaan.

Vaikka kuvien välillä on vierähtänyt jo useampi vuosi, ei Kurosen ulkomuoto ole kovin radikaalisti muuttunut.

– 25 vuotta myöhemmin…, Kuronen kirjoittaa julkaisunsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lukuisat Kurosen fanit ovat hämmästelleet Kurosen arvokasta vanhenemista postauksen kommenttiosiossa.

– Sinua on paljolla siunattu – komeus, karisma ja suosio ovat harvojen osa, mediapersoona Nina Mikkonen ylistää.

– Sama mies mutta ikä tuonut sopivasti särmää, eräs toinen seuraaja huomauttaa.

– Mies vain komistuu vanhetessaan. Upeita kuvia, kehuu kolmas.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sami Kuronen erosi syksyllä 2021 edellisestä kumppanistaan ja on tämän jälkeen viihtynyt sinkkuna. Lokakuussa 2022 Kuronen paljasti kuitenkin Metropolille olevansa valmis uuteen suhteeseen.

– Kaikki on mahdollista. En ole ehtinyt asiaa sen vakavammin miettimään, mutta toisaalta ei minua mikään jarrutakkaan, juontaja totesi tuolloin.

– Hyvä parisuhde koostuu mielestäni yksinkertaisesti siitä, että on kaksi ihmistä, jotka tuntevat vetoa toisiinsa, hän kiteytti.

Lue myös:

Katso kuvat! Sami Kuronen paljasti onnellisen perheuutisen – ”Minulla halkesi sydän”

Eron läpikäynyt Sami Kuronen paljastaa, kuinka selvisi raskaan elämänvaiheen yli – ”Mitään oikotietä pitkin ei voi päästä helpommille vesille”