Sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Sara Sieppi kruunattiin vuonna 2011 Miss Suomeksi. Tämän jälkeen Sieppi on ehtinyt tehdä lukuisia eri media-alan töitä ja nousta Suomen menestyneimpien somevaikuttajien joukkoon.

Viikonloppuna Miss Suomi -kruunun päähänsä sai vaasalainen Essi Unkuri ja perintöprinsessoiksi valittiin Sonja Länsivuori ja Emmi Suuronen. Finaalia olivat seuraamassa Sara Siepin lisäksi muun muassa Sara Chafak ja Alina Voronkova.

Missiviikonlopun kunniaksi Sieppi muistelee omalla Instagram-tilillään elämäänsä Miss Suomi -voiton jälkeen. Hän on julkaissut kuvaparin, josta selviää, kuinka paljon nainen on kymmenessä vuodessa muuttunut.

Ensimmäisessä kuvassa Sieppi poseeraa lauantain gaala-asussaan uskomattoman upean näköisenä. Toinen otos on napattu Siepin uran alussa, kun tämä on vasta parikymppinen nuori nainen.

– Vuonna 2021 täs istuu aika eri muija kuin 2011. Pitkä matka kuljettu, mut yhtäkään ”miks mä olin sielläkin” -kokemusta en pyyhkis pois. Se on Siepon elämää se, Sieppi kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

– Cheers tälle kymmenelle vuodelle ja onnee uusi kolmikko! hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia napauttamalla kuvan oikealla puolella näkyvää nuolta.

Siepin julkaisu on kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä kommentteja. Muun muassa Martina Aitolehti ja Viivi Altonen ovat kommentoineet postausta sydän- ja sydänsilmäemojein.

– Upea muutos tapahtunut. Kaunis olet ollut aina, mutta nyt upea, eräs seuraaja kehuu.

– Upea silloin, nyt upea ja viisas, toinen muotoilee.

Lue myös:

Sara Sieppi avautuu radikaalisti muuttuneesta elämäntilanteestaan – ”Tuntuu, että eläisin viiden päivän darraa”

Sara Sieppi revitteli paljastavassa narutopissa Shirly Karvisen synttäreillä – katso kuuma kuva!