Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi herätti hiljattain runsaasti huomiota, kun hän paljasti Me Naiset -lehden haastattelussa käyttävänsä viikossa noin 3000 euroa.

Siepillä menee kuukausittain rahaa autoon, suoratoistopalveluihin, kuntosalijäsenyyteen sekä netti- ja puhelinliittymiin. Lisäksi hän maksaa asuntolainaa ja yhtiövastiketta.

– Minulle ei ole tyypillistä pitää kirjaa menoistani, enkä katso hintoja ruokakaupassa. Tiedän suunnilleen, mihin rahani menevät, ja se riittää, Sieppi kuvaili kohutussa haastattelussa.

Nyt Sieppi ottaa kantaa kulutustottumuksiinsa omalla Instagram-tilillään. Hän on julkaissut itsestään liudan näyttäviä kuvia, joiden yhteydessä kertoo suhteestaan rahaan ja työntekoon.

– Me Naiset teki taannoin jutun mun viikoittaisesta rahankäytöstä. Muiden lööpit huusi viikkosummaa, dm-viestit kauhisteluja. En oo suunapäänä mielelläni puhumassa rahasta, mut jos mä oisin 19-vuotiaana elämä hukassa nähnyt jutun mimmistä, joka on nollasta luonut itselleen kivan uran, niin oisin mä sillee et okei, elämässä mahdottomalta kuulostava juttu voikin olla mahdollista. Kelasin sitä ja suostuin juttuun, Sieppi perustelee kirjoituksessaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sieppi paljastaa kohdanneensa uransa aikana paljon vähättelyä ja alatyylistä käytöstä. Tämä ei kuitenkaan ole hidastanut naisen tahtia.

– Muhun ei hirveesti koskaan uskottu ja mä sain aina olla vastaamassa kysymyksiin, et miks mä en mee koulunpenkille. En yksinkertaisesti löytänyt sieltä mieluista ammattia mulle. Mua kiinnosti aivan muut asiat ja onneksi uskalsin olla vapaa, hän alleviivaa.

Tällä hetkellä Sieppi nauttii hyvällä omatunnolla siitä, mitä on omalla työllään saanut aikaan.

– Musta tuntuis hölmöltä jotenkin piilotella, et nyt saan nauttia sellaisesta elämästä, josta en oo ees uskaltanut haaveilla ja nyt oonkin sen työlläni itselleni mahdollistanut. Se voi ärsyttää tosi monia, niinku mun naamakin on vuosia ärsyttänyt tosi monia, nainen tokaisee.

– Mikään ei oo kuitenkaan tapahtunut sekunnissa ja edelleen töitä tehdään koko ajan. Mut onneks näin kymmenen vuoden jälkeen oon myös ymmärtänyt, että elämään saa kuulua muutakin. Nyt osaan myös hengähtää ja nauttia työn tuloksista. Eli käykää kouluja, muuten tähän ei ois menny kymmentä vuotta!

Lue myös:

Me Naiset: Sara Sieppi tuhlaa viikossa lähes 3 000 euroa – avautuu kulutustottumuksistaan: ”En katso hintoja ruokakaupassa”

Ex-missi Sara Siepin yli puolen miljoonan euron koti kaupan Helsingissä – katso kuvat!