Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti, 32, asuu paraikaa perheensä kanssa Espanjan Aurinkorannikolla. Tuoreen Instagram-julkaisunsa perusteella Karalahti seuraa kuitenkin aktiivisesti Suomen uutisia ja tapahtumia, sillä hän on ottanut kantaa Suomen koronatoimiin.

– Ihan snadi ulostulo. Tätä menoa Suomessa on kohta melkoinen massatyöttömyys ja yritykset konkurssissa, hän aloittaa pitkän kirjoituksensa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Nanna kertoo ymmärtävänsä koronan aiheuttaman pelon, mutta ei vaakakupissa painavan painolastin kokoa. Hän peräänkuuluttaa, että siinä missä media muistuttaa jatkuvasti koronan oireista, myös pandemian jälkiseuraamuksista pitäisi keskustella.

– Ymmärrän, että tämä on ”yhteinen taistelu”, mutta miksi emme yhdessä taistelisi myös työttömyyttä, masentuneisuutta ja pelkoa vastaan, Nanna kysyy.

– Mun mielestä ei ole ok sallia alemyyntien ryysistä, mutta lapset päiväkodeissa joutuu katsomaan ilmeetöntä, maskin takana olevaa aikuista, hän jatkaa.

Nanna pohtii myös sitä, miksi koronan tartuntaluvut nousevat maskien käytöstä huolimatta, mutta tautiin liittyvät kuolemat sen sijaan ovat vähentyneet.

– Joka päivä Suomessa kuolee normaalisti 150 ihmistä, miksi koronakuolemat ovat ”tärkeämpiä” kuin muut? Nämä ovat kysymyksiä, joita mietin, hän kirjoittaa.

Nannan ulostulo on herättänyt runsaasti keskustelua tämän seuraajien keskuudessa. Osa seuraajista puolustaa voimassaolevia koronarajoituksia ja muistuttaa, että niiden tarkoituksena on nimenomaan torjua viruksen leviämistä ennen kuin tilanne muuttuu pahemmaksi.

Kommentoijien joukosta löytyy myös ihmisiä, jotka ovat Nannan kanssa samoilla linjoilla.

– Niin samaa mieltä. Lasku tästä koronan hoidosta tulee olemaan niin iso, ettei sitä ole etukäteen ymmärretty, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Täysin samaa mieltä. Itse pelkään koronaa enemmän juurikin tuota kaikkea muuta, mitä se saa aikaan, toinen päivittelee.

Myös Martina Aitolehti on kommentoinut omalla Instagram-tilillään Nannan julkaisua.

– Nanna laitto just julki ajatukset, mitä minä olen tässä pyöritellyt mielessäni jo kuukausia, Martina julistaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

Nanna Karalahti poseeraa upeana pikkubikineissä – katso seksikkäät uima-allaskuvat!

IL: Odotettu Espanjan treenileiri peruuntui! – Nanna Karalahden tylyt viestit järkyttivät asiakasta

Jere ja Nanna Karalahti kuhertelevat kuin vastanaineet – testasivat Eva Wahlströmin suunnittelemaa arvotuolia sylikkäin